Kaffe

Vis
Gitter
Liste
Produkttype
Pris
Senseo-kaffepudemaskiner
Automatiske espressomaskiner
Automatiske Saeco-espressomaskiner
Manuelle Saeco-espressomaskiner
Kaffemaskiner
Funktioner
Glaskande

Philips Aroma-kanden er lavet af glas og designet til på optimal vis at bevare filterkaffesmagen.

Termokande

Filterkaffemaskinens termokande holder kaffen varm længere og bevarer aromaen i stedet for at bruge en varmeplade under kanden, som ved kaffemaskiner med glaskaffekander.

AromaSwirl

En smart dyse i filterkaffemaskinen hvirvler kaffen rundt, mens den drypper ned i kanden, hvorved aromaen spredes ensartet i kaffen. Aldrig mere tynd kaffe i den sidste kop. Denne funktion sikrer, at første og sidste kop kaffe i filterkaffemaskinen får samme styrke – og en fantastisk smag til sidste dråbe.

Boil & brew

Philips' innovative kog-og-bryg-funktion opvarmer vandet til 93 ºC eller højere, før det strømmer gennem den formalede kaffe – og derved sikrer fyldig smag og uovertruffen aroma i hver eneste kop filterkaffe. En funktion, der er unik for Philips-drypkaffemaskiner.

IntensBrew

Alle Philips' kaffemaskiner uden AromaSelect-funktion har IntenseBrew-funktionen. Standardindstillingen sikrer, at en kondenseret vandstrøm løber gennem den formalede kaffe ned i glasset eller termokanden, hvilket giver filterkaffen en mere intens smag.

Justerbar kaffetemperatur

På denne kaffemaskine kan du justere kaffens temperatur til din præference. F.eks. en højere temperatur til en varmeabsorberende, keramisk kop og en lavere temperatur til et tyndt glas eller plastkrus til at tage med på farten.

Styrkevælger

Med funktionen til valg af styrke kan du vælge mellem stærk kort og mild lang kaffe.

VariPresso-bryggekammer

Takket være det patenterede VariPresso-brygkammer giver disse automatiske espressomaskiner et uovertruffent udvalg af kaffe. Hemmeligheden ligger i det justerbare bryggetryk. Indstil det til høj for at få en intens, fyldig espresso, eller sænk trykket for at få en lang, klassisk kaffe.

Thermospeed

Thermospeed-teknologien lynopvarmer kaffekredsløbet, når den automatiske espressomaskine tændes, og forhindrer varmetab, så den brygger en perfekt, varm kaffe fra allerførste kop uden ventetid.

Keramisk kværn

Keramiske kværne slår konkurrenternes stålkværne på flere niveauer: De giver en præcis formaling, overlegen levetid og super støjsvag drift uden at brænde bønnerne - og giver den rene smag

Tilpas til forskellige kopstørrelser

Ved at hæve eller sænke hældetuden eller drypbakken kan du justere din maskine, så den passer til din foretrukne kaffekop eller dit kaffekrus.

Personlig kaffehukommelse

Maskinen lader dig tilpasse og gemme den mængde kaffe, du foretrækker at brygge.

Touch-panel

LED-indikatorerne på det berøringsfølsomme panel guider dig gennem apparatets forskellige funktioner for at gøre din kaffeoplevelse endnu mere bekvem!

Forbrygning

Forbrygningen sikrer, at den formalede kaffe fugtes før brygningen, så aromaerne udfoldes ensartet.

Indikator for afkalkning

Maskinen minder dig om, hvornår du skal afkalke apparatet med den særlige SENSEO®- eller Saeco-afkalker, der sikrer maskinens maksimale levetid.

Dele, som tåler opvaskemaskine

Delene tåler opvaskemaskine og gør rengøringen nem og praktisk.

Auto-sluk

Maskinen slukker automatisk for at spare energi.

Mælkeløsninger
Automatisk mælkeskummer

Den integrerede mælkekandeskummer kan nemt opbevares i køleskabet og er altid klar til at skumme mælk til en velsmagende cappuccino og meget mere.

Integreret automatisk mælkekande

Cappuccinatore er en hygiejnisk, automatisk mælkeskummer. Stik blot røret ned i mælkekartonen, hvorefter maskinen automatisk tilbereder dig en velsmagende mælkespecialitet. Og bagefter skyller rensecyklussen mælkerøret.

Med separat mælkeskummer

Med den klassiske pannarello-mælkeskummer kan du skumme mælken, præcis som du foretrækker den. Du skal blot stikke pannarello ned i mælken, mens du langsomt rører rundt. Skum mælken, så længe du vil for at få mere eller mindre skum.

Kaffedrikke
Filterkaffe

Find en maskine, der kan lave en filterkaffe. Filterkaffe tilberedes ved at hælde kogende vand over formalet kaffe i et papirkaffefilter. Serveres i kopper à 125 ml (DE) op til 250 ml (US) med en rundere smag end en espresso.

Mælkedrikke til kaffen

Find maskiner, der kan tilberede kaffe med mælkeskum - såsom cappuccino.

Espresso

Find alle maskiner, der tilbereder et espressoshot. Espresso laves ved at presse 88º C varmt vand i 25 sekunder under 9 bar effektivt tryk gennem 7 g sammenpresset og fint formalet kaffe for at få en espresso på 25 ml med et fint cremelag på toppen. Mere intens og renere end filterkaffe.

Materialer og finish
Plastic og rustfrit stål

Elegante, rustfri stålelementer er smagfuldt kombineret med holdbare, syntetiske materialer, der giver et harmonisk, rengøringsvenligt maskindesign.

Plastik

Maskinens syntetiske materialer gør den holdbar og rengøringsvenlig - lavet til personer, der kan lide de jordnære ting i livet.

Rengøring og vedligeholdelse
Automatisk rengøring og afkalkning

Mere tid til de vigtige ting i livet: Maskinen skyller automatisk, når den tændes og slukkes, og afkalker, når det er nødvendigt, og du lægger afkalker i vandtanken

Mælkekaraflens rengøringsfunktion

Mere tid til de vigtige ting i livet: Mælkekanden renser sig selv efter hver brug.

Kompatibel med AquaClean-filter

Automatiske espressomaskiner, der passer til det patenterede AquaClean-vandfilter. AquaClean sikrer, at du ikke behøver at afkalke din automatiske espressomaskine før efter 5000 kopper (2 år).

Tilbehør og reservedele
Forberedelse

Alt hvad du har brug for til at tilberede en kop kaffe eller endda udvide kaffemaskinens funktionaliteter.

Vedligeholdelse

Vandfiltre, afkalkningsmidler og mere, der hjælper dig med at forlænge kaffe- eller espressomaskinens levetid.

Reservedele

Er noget gået i stykker? Disse dele vil spare dig omkostningerne ved udskiftning af hele espressokaffemaskinen.

* Vejledende udsalgspris