Consumer
Produkter

SENSEO®

Se udvalget af SENSEO®-kaffemaskiner

Vælg blandt et overdådigt udvalg af SENSEO®-kaffepuder, læg dem i kaffemaskinen, tryk på start – og sekunder senere kan du nyde en lang filterkaffe med et lækkert cremelag.

 

Se vores SENSEO® kaffepudemaskiner

Unikt for SENSEO®

Europas førende kaffemaskinemærke

 

SENSEO® er opfinderen af verdens første kaffepudemaskine. Denne kaffemaskine til enkeltkopper, der blev lanceret i 2001, revolutionerede kaffekulturen, som vi kendte den. I 2015 udnævntes SENSEO® til Europas førende kaffemaskinemærke*. 

* Kilde: Euromonitor International

Lækkert cremelag

 

Det unikke SENSEO®-bryggesystem i alle vores enkeltkopskaffemaskiner kombineret med det fine udvalg af SENSEO®-kaffepuder sikrer et fyldigt og lækkert cremelag.

Bæredygtighed

 

SENSEO®-kaffepuder er UTZ-certificerede, et uafhængigt kendetegn for bæredygtig kaffe og te. Vores enkeltkopskaffemaskiner er fremstillet af genbrugsplast og har en auto-sluk-funktion, der sparer energi. Og vi helmer ikke i vores søgen efter mere miljøvenlig emballage.

Del øjeblikket med en ven

 

SENSEO®-kaffemaskinen kan tilberede én eller to kopper lækker SENSEO®-kaffe på mindre end et minut. Perfekt til at nyde sammen med vennerne.

Stort udvalg af maskiner, blandinger og smagsvarianter

 

SENSEO® enkeltkopskaffemaskiner fås i en lang række design, former og farver med mulighed for at lave en lækker cappuccino, latte macchiato eller café latte – med frisk mælk. Fordi vores unikke kaffepuder hver indeholder 50 kaffebønner.

SENSEO® historie

Se vores andre mærker

Klik på varemærkelogoerne for at få flere oplevelser

Se vores andre kategorier

Superautomatiske Saeco-espressomaskiner

Superautomatiske Philips-espressomaskiner

Philips-filterkaffemaskiner