Juicemaskiner

Philips Råsaftcentrifuger

Gør det let for dig at presse juice hver dag

At få tilstrækkeligt meget frisk frugt og grønt er vigtigt for vores sundhed og velbefindende. Men det kan være svært at få tilstrækkeligt mange grøntsager i den almindelige kost. Da vi udviklede Philips serie med råsaftcentrifuger, fokuserede vi på at gøre det så enkelt som muligt at lave juice. 

BEDST

Avance råsaft-centrifuge

HR1922/20
Den var vores bedste, og nu er den endnu bedre! Efterfølger til testvinderen HR1871/70. 

Vejl. pris: 2.099 kr.

Rek. Pris: 1 799 kr
Rek. Pris: 1 799 kr
 

BEDST TIL PRISEN

Avance råsaft-centrifuge

HR1919/70
Ganske enkelt høj ydelse til en fornuftig pris!

Vejl. pris: 1.799 kr.

Rek. Pris: 1 799 kr
Rek. Pris: 1 799 kr
 

COMPACT

Viva råsaft-centrifuge

HR1836/00
Halvt så stor som Avance modellerne*, let at have stående fremme på køkkenbordet.

Vejl. pris: 899 kr.

Rek. Pris: 1 799 kr
Rek. Pris: 1 799 kr
 
Philips AvancePhilips har 2 års verdensomspændende garanti.
Er du ikke tilfreds, kan du levere produktet tilbage og få pengene retur
Philips er verdens førende varemærke inden for juicemaskiner

Philips råsaft-centrifuger    


Den letteste måde at lave friskpresset juice til hele familien!


• Hurtig og effektiv

• Særligt god til hårde grøntsager 

• Op til 2,5 liter på én gang

• Kraftfuld motor med høj ydelse

Mere juice,
mindre arbejde


Da vi udviklede Philips serie med råsaftcentrifuger, fokuserede vi på at gøre det så enkelt som muligt at lave juice. Avance-råsaftcentrifugen har et ekstra stort rør, som betyder, at du slipper for at skulle skære grøntsagerne i stykker på forhånd, og den kraftfulde motor laver juice af selv de hårdeste ingredienser, også hele rødbeder og bundter af gulerødder. 

Rengøres på 
under 1 minut!


Mange råsaftcentrifuger er besværlige at rengøre, hvilket resulterer i, at man holder op med at bruge maskinen efter et stykke tid. Det problem har vi løst hos Philips. Råsaftcentrifugen er konstrueret til at være så nem som muligt at rengøre - alle dele er glatte og runde uden riflede overflader og kanter, hvor rester let sætter sig fast. Alle dele kan skylles af på under 1 minut. 

Philips app "Healthy Drinks" gør det lettere at  forbedre din sundhed

 

Download gratis Philips app "Healthy Drinks", hvor du finder sunde opskrifter, inspiration og ideer til at forbedre din sundhed og dit velbefindende, f.eks. "Styrk dit immunforsvar", "Sov godt", eller "Morgenmad på farten". 

 

Du får også informationer om råvarer, som er gode til netop dit behov, f.eks. ”Hair revitalizer” eller ”Detox”. Desuden kan du let tilføje planlagte opskrifter i en indkøbsliste, så det er let at holde styr på, hvad du skal købe. Appen er et godt værktøj i din hverdag, som hjælper dig til at skabe sundere rutiner! Og så er den gratis!

Få dit barn til at spise flere grøntsager!


Synes du, det er svært at få dit barn til at spise andet end spaghetti med ketchup og pandekager? Det er du ikke alene om! Mange forældre har svært ved at få deres børn til at spise grøntsager. Et godt tip til at gøre frugt og grøntsager lidt mere attraktive for børn er at presse dem til juice. 

Råsaftcentrifuge i forhold til slowjuicer

 

Der findes to forskellige juicemaskiner til presning i hjemmet – råsaftcentrifuger og slowjuicere. En råsaftcentrifuge findeler først ingredienserne i mindre stykker og separerer derefter frugtjuicen fra frugtkødet ved hjælp af centrifugalkraft. Slowjuicere kværner langsomt frugterne eller grøntsagerne og presser på den måde frugtsaften ud af ingredienserne. Juicer, som er friskpressede med disse to metoder, er i gennemsnit lige næringsrige og fulde af vitaminer, men der er et par andre forskelle. En råsaftcentrifuge er særligt effektiv og hurtig til at presse hårde grøntsager og frugter, mens en slowjuicer kan presse ingredienser som grønkål og hvedegræs – ja oven i købet mandler! Læs mere for at finde ud af, hvilken juicemaskine der passer dig bedst.

Ikke interesseret i råsaftcentrifuger?
Læs mere om vores  Slowjuicere

 

 

En slowjuicer presser langsomt ingredienserne, hvilket effektivt ekstraherer det meste ud af alt fra grønkål og mandler til rødbeder.

Avance Collection Råsaft-centrifuge HR1922/20 –bedst i test!

 

Den var vores bedste, og nu er den endnu bedre! Mere stille i drift, endnu flottere, mere kraftfuld motor.