0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Brownies

    Portioner 9 p, Forberedelsestid: 20 m, Tilberedningstid: 30 m

    Ingredienser

    • 200 g smør
    • 100 g mørk chokolade
    • 100 g hvid chokolade
    • 4 små æg
    • sukker 200 g sukker
    • 2 spsk. vanilleekstrakt
    • 100 g mel
    • 150 g pekannødder, hakkede
    • 1 kageform 20 x 20 cm, smurt

    Vejledning

    • Forvarm ovnen til 180°C. Smelt halvdelen af smørret sammen med den mørke chokolade i en tykbundet pande, og smelt den hvide chokolade i en anden pande sammen med resten af smørret. Lad det køle af.
    • Brug mixeren til at piske æggene let sammen med sukkeret og vanillen. Del melet i 2 dele, og føj en knivspids salt til hver del.
    • Pisk halvdelen af æg-sukker-blandingen i den mørke chokolade. Bland derefter halvdelen af melet og halvdelen af nødderne i. Gør det samme med blandingen med den hvide chokolade.
    • Hæld den hvide og brune brownie-blanding i to forskellige sider af kageformen. Brug en spatel til delvist at blande de to farver, så der dannes en hvirvel. Bag brownies i omkring 30 minutter. Når de er færdige, skal overfladen være tør at røre ved.
    Brownies | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.