0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Ingefærsmåkager

    Traditionel julegodbid

    Portioner 1 p, Tilberedningstid: 60 m

    Ingredienser

    • Til småkagedejen:
    • 350 g hvedemel
    • 100 g hasselnødder eller valnødder
    • 50 g mandelsplitter
    • 3 spsk kakaopulver
    • 1 spsk kanel
    • ½ tsk ingefærpulver
    • ¾ tsk salt
    • ¼ tsk natron
    • 1 tsk appelsinessens
    • 50 g blødt smør
    • 225 g honning
    • 175 g farin
    • 2 æg
    • ½ spsk finthakket appelsinskal eller abrikos
    • Til glasuren:
    • 225 g flormelis
    • 1 æggehvide

    Vejledning

    • Forvarm ovnen til 180 °C.
    • Brug blenderen med intervalkontakten til at male mel, nødder, mandelsplitter, kakao, kanel, ingefær, hvidløg, salt, bagepulver, natron og appelsinessens til en krydret nøddemel. Brug foodprocessorens skål og stålkniven til at lave en creme af smør, honning og sukker.
    • Tilsæt æggene ét ad gangen til smør- og honningblandingen. Tilsæt derefter nøddemelet og det almindelige mel, før du tilsætter appelsinskal eller abrikoser. Bland med intervalkontakten så kortvarigt som muligt.
    • Placer dejen på en melet overflade, og rul den ud til en tykkelse på 5 mm. Brug forskellige småkageforme (stjerner, hjerter, træer m.v.) til at skære festlige former og figurer ud, og placer dem på en småkageplade med bagepapir. (Du kan også trille små kugler med våde fingre, lægge dem på småkagepladen, og trykke dem flade).
    • Bages i ovnen i 15 minutter. Tag kagerne ud, og lad dem hvile på en bagerist.
    • Glasur: Bland flormelis og æggehvide Pynt de kolde småkager med glasur ved brug af en sprøjte eller en tom plastiksprøjte.
    • 45 minutters forberedelsestid + 15 minutter ovntid + 15-30 minutter til dekoration
    Ingefærsmåkager | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.