0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Fritter med yoghurtdip

    Tilbehør - 3-4 portioner

    Portioner 3 p, Forberedelsestid: 20 m, Tilberedningstid: 15 m

    Ingredienser

    • 500 g store spisekartofler
    • ½ spsk (oliven)olie
    • 150 ml (græsk) yoghurt
    • 2 spsk bredbladet persille, finthakket
    • Friskkværnet sort peber

    Vejledning

    • Skræl kartoflerne, og skær dem i lange 8 mm tykke strimler (med et pommes frites-jern).
    • Opblød kartoflerne i vand i mindst 30 minutter. Dræn dem grundigt, og dup dem derefter tørre med køkkenrulle.
    • Forvarm AirFryer til 150°C. Dæk forsigtigt kartoffelstrimlerne med olie i en skål, og flyt dem over i kurven.
    • Skub kurven ind i AirFryer, og indstil timeren til 5 minutter. Steg fritterne, indtil de er sprøde, og lad dem afkøle.
    • Skru nu temperaturen i AirFryer op til 180°C. Skub kurven med fritterne ind i AirFryer igen, og indstil timeren til 12-16 minutter. Steg fritterne, indtil de er gyldne.
    • Mens fritterne steger, laver du en yoghurtdip. Bland yoghurt med persille og purløg i en lille skål. Smag til med salt og peber.
    • Lad fritterne dræne i et dørslag med køkkenrulle. Drys med salt.
    Fritter Med Yoghurtdip | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.