0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Krydrede kyllingelår med barbecuemarinade

    Hovedret - 4 personer

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 25 m, Tilberedningstid: 20 m

    Ingredienser

    • 1 fed hvidløg, presset
    • ½ spsk sennep
    • 2 tsk brun farin
    • 1 tsk chilipulver
    • Friskkværnet sort peber
    • 1 spsk olivenolie
    • 4 kyllingelår

    Vejledning

    • Forvarm AirFryer til 200°C.
    • Bland hvidløg og sennep, brun farin, chili, en knivspids salt og friskkværnet peber efter smag. Tilsæt olien.
    • Smør kyllingelårene godt ind i marinaden, og lad dem marinere i 20 minutter.
    • Læg kyllingelårene i kurven, og skub kurven ind i AirFryer. Indstil timeren på 10 minutter. Steg kyllingelårene, indtil de er gyldne.
    • Sænk derefter temperaturen til 150°C, og steg kyllingelårene i yderligere 10 minutter, indtil de er gennemstegte.
    • Server kyllingelårene med majssalat og brød.
    Krydrede Kyllingelår Med Barbecuemarinade | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.