Denne suppe er en dejlig måde at fejre sommeren på. Den kan fungere som forret, men også som en solid frokost, når den serveres med brød til.
Portioner 4 p, Forberedelsestid: 0 m, Tilberedningstid: 23 m
Ingredienser
- 500 g majs (dåse/boks), drænet
- 70 ml løde
- 630 ml grøntsagsfond
- peber og salt efter smag
- eventuelt: korianderstilke
- 4 tynde skiver bacon og ekstra korianderblade til garnering
Vejledning
- Kom/Legg alle suppeingredienserne op i suppemaskinen. Luk låget/lokket, og tryk på programmet for cremet suppe.
- Tilbered baconen imens. Steg de tynde skiver bacon på en tør stegepande. Tag dem af panden, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
- Når suppen er klar, åbner du låget/lokket og hælder suppen op i skålene.
- Strø baconen ud over og drys med korianderblade og kværnet peber/paprika efter smag.
- Tip: Du kan bruge frisk majs til denne suppe. Fjern kernerne/kornene fra 6-8 majskolber.
Gør suppen stærk ved at tilsætte i spiseskefuld/spiseskje rød peberpasta.