0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Thailandsk kokosmælksuppe med kylling (thai tom kha)

    I denne klassiske, thailandske kyllingeret skaber de smagsfulde ingredienser en forfriskende suppe.

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 5 m, Tilberedningstid: 23 m

    Ingredienser

    • 25 g revet, frisk ingefær
    • 1 stilk frisk citrongræs
    • 100 g champignon i skiver
    • 150 g kyllingebryst, eller kyllingelår
    • 1 spsk limesaft, eller mere efter smag
    • 1 spsk fiskesauce
    • 1 tsk sukker
    • 1 tsk thailandsk karrypasta (stærk)
    • 2 spsk friske basilikumblade, hakket
    • 2 spsk friske koriander, hakket
    • 200 ml kokosmælk
    • 800 ml hønsebouillon

    Vejledning

    • Skær citrongræsset ud i stykker på 4 cm. Skær kyllingen ud i små stykker.
    • Put alle ingredienserne i Soup maker med kyllingen øverst.
    • Luk låget, og vælg programmet til fyldig suppe.
    • Når suppen er klar, hældes den op i skåle og garneres med friske urteblade.
    • Tip: Kokosmælken afbalancerer smagen i denne suppe meget fint, men den kan meget vel udelades.
    Thailandsk Kokosmælksuppe Med Kylling (Thai Tom Kha) | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.