Consumer
Produkter

Nyheder

Vi på Philips vil gerne takke for alle de mange bud, som vi har modtaget på lækre opskifter; men vi har taget en svær beslutning og valgt en heldig vinder! Hele dommerpanellet var meget imponeret af Mariannes smagfulde græskarsuppe. Hvis du er nysgerrig på produkterne som marianne har vundet, så kan du købe dem herunder.

Mariannes græskarsuppe

”Mariannes græskarsuppe er det ultimative efterårsmåltid! Suppen er let at lave og har en skøn smag af græskar og pastinakker. Chili og karry giver retten et varmt og krydret strejf, der er perfekt til de mørke efterårsdage.” - Katrin Björk

Ingredienser (4 personer)


Et (1) stort løg

2 fed hvidløg

Frisk ingefær (1 spsk)

1 spsk karry

Finthakket chili (tørret eller frisk) efter behag

1 kg græskar (udkærnet og skrællet)

3-5 stk. pastinakker eller persillerod

(400 gram i alt)

3 kartofler

1 liter vand

En (1) terning grøntsagsbouillon

1 dl piskefløde

1 pakke skiveskåret bacon

Smør eller olie til stegning

Sådan gør du

 

  • Svits løg, hvidløg og ingefær i en stor gryde (den samme gryde, som du bruger til suppen). 
  • Brug smør eller olie til stegning.
  • Når løg og ingefær er brunet, tilsættes karry og chili og røres rundt. Tilsæt derefter vand og bouillonterningen.
  • Når vandet koges tilsættes grofthakket græskar, pastinak og kartofler. Lad koge i ca. 30 minutter med låg, mens du steger baconet.
  • Tag gryden af varmen efter 30 minutter, og brug en stavblender til at blende suppen.
  • Når suppen er smuk gul og jævn stilles gryden tilbage på varmepladen, hvorefter fløde, salt og peber tilsættes.
  • Lad suppen koge op igen og smag til.
  • Servér suppen med stegt bacon og en drys frisk persille. Serveres med et godt brød.

    Tip! Vil du have en tyndere suppe kan du tilsætte mere vand eller fløde.