Strygning

Vis
Gitter
Liste
Produkttype
Pris
Dampskud
Kapacitet: Vandtank
1,2 L til 1,7 L

Med en god kapacitet kan du bruge dit strygejern fra 1 time og op til 2 timer kontinuerligt, hvilket giver dig en længere anvendelsestid end med et traditionelt strygejern.

1,8 L til 2,5 L

Med en stor kapacitet kan du bruge dit strygejern fra 2 timer og op til 3 timer kontinuerligt. En stor vandtank kan ikke alene give dig længere anvendelsestid til bunker af vasketøj, men også producere en større mængde konstant damp, så du kan skære halvdelen af den tid fra, du bruger på at stryge.

Revolutionerende teknologi
Ultralet strygejern med dampgenerator

Et ultralet strygejern med dampgenerator har en fantastisk lav vægt, som gør det meget behageligt at håndtere. Det kan støtte dit håndled under hele strygningen uden at belaste skulderen eller at gnide mod din hånd. Det er let at bruge og fjerner de mest genstridige folder på ingen tid.

Garanteret ingen skader på tøjet pga. for høj varme

Philips-dampgeneratorer er en fantastisk nyskabelse med en perfekt kombination af temperatur og konstant, kraftig damp, der sikrer, at dit tøj aldrig bliver brændt. Mens du stryger, kan du lade den varme strygesål blive liggende på strygebrættet eller tøjet uden at løfte strygejernet.

Intet behov for temperaturindstilling

Takket være OptimalTEMP-teknologien behøver man ikke at indstille temperaturen. Med Philips PerfectCare-dampgeneratorer behøver du ikke længere at indstille temperaturen til strygning af jeans eller silke eller vente på, at temperaturen bliver ændret.

Produktgruppe
Perfekt og hurtig strygning

Hurtigere strygning, mere effektiv og mere bekvem. Avancerede, stærke præstationer med store eller aftagelige vandtanke. Støtte til håndleddet fra ultralette strygejern, der reducerer belastningen.

Kraftfuld og praktisk serie

Giver konstant damp med store eller aftagelige vandtanke. Det innovative Smart-Calc-rensesystem giver lang levetid.

Hurtig og kompakt serie

Gør strygningen hurtigere med en kraftigere dampydelse, end man får med et dampstrygejern. Et ultrakompakt design i en størrelse, der passer fint på strygebrættet og gør det let at opbevare.

Produktudvalg
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i