Danmark
LED lys

Oplev energibesparende LED-lys

Energieffektive LED'er

Philips LED'ernes lange levetid betyder, at du skal skifte pærer mindre hyppigt. Deres energieffektivitet betyder, at du også vil kunne se de økonomiske fordele.

 

Philips LED'er bruger op til 80% mindre energi end traditionelle glødepærer og producerer samtidig det samme smukke, varme lys, du er vant til. En Philips LED-pære kan holde i op til 15.000 timer, hvilket svarer til 15 glødepærer. Så du vil ikke blot skulle skifte færre pærer, der bliver følgelig mindre affald. Dit hjem er værd at investere i – lad Philips hjælpe dig.

energibesparende-billede-gennemsigtigt

Energibesparende LED-lys

 

LED-belysning betyder bæredygtig belysning på så mange forskellige måder. For det første sparer LED-lys op til 90% energi sammenlignet med en traditionel pære med den samme lyseffekt.

 

Når du køber en Philips LED-lampe eller lyspære, begynder du allerede at spare penge. Hver gang du skifter en lyspære ud med et LED-lys, vil du straks få afkast af en lavere energiregning.

lang-levetid

Lang levetid

 

LED-lyskilder holder længere og forebygger besværet ved hyppige skift af lyspærer. Dette reducerer affaldsmængden betydeligt, men sparer også penge på lang sigt.

 

Levetiden for en LED-lyskilde kan være op til 10 gange længere end for traditionelle lyskilder. Den traditionelle pære har en levetid på ca. 2.000 timer, mens Philips LED-belysning har en levetid på op til 20.000 timer. Det svarer til 20 år!

Lumen og watttal

 

Lumen og watttal er vigtige begreber, hvis man vil forstå en lyskildes energiforbrug. Kort sagt: Et LED-lys bruger langt mindre energi (watt) til at producere den samme lyseffekt (lumen).

 

Et eksempel: En LED-pære bruger kun 2,5 watt til at producere en lyseffekt på 115 lumen, mens en traditionel pære bruger 15 watt (eller seks gange mere energi!) til at producere den samme lyseffekt.

 

Se videoen for at få mere at vide om watt og lumen, eller tjek vores Wiki-vejledninger på Lysmængde og Watt og lumen.

Watt og lumen

Populære LED-lamper

Populære LED-pærer og -spots