Forbruger
Produkter

  OSS

    Vil du vide mere om LED-pærer? Få mere at vide ved at læse de fem oftest stillede spørgsmål.    

1. Hvordan stabiliserer jeg lysudbyttet?

Mange nye lysdæmpere er forsynet med en manuelt justerbar skrue til regulering af belastningsniveauet. Hvis den ikke er justeret korrekt, kan det give uønskede virkninger såsom summen eller flimren. Juster skruens position for at sikre et stabilt lysudbytte. Hvis du har brug for ekstra support, kan du kontakte Philips Kundeservice.

2. Hvilken type lysdæmper kan jeg bruge til min LED-pære eller -spot?


Philips tilbyder et udvalg af dæmpbare pærer og spots og har testet et repræsentativt antal europæiske lysdæmpere for at kontrollere deres kompatibilitet.

Se listen med kompatible lysdæmpere til pærer og spots for at finde ud af, hvilke lysdæmpere der anbefales af Philips.


Se listen med kompatible lysdæmpere til Philips LED-pærer og -spots (PDF)
 

3. På visse tidpunkter af dagen har jeg bemærket en forskel i lysniveau.  Kan dette være skadeligt for produktet?


Elforsyningsselskabet udsender impulser på faste tidspunkter på dagen for at skifte mellem dag- og nattilstand. Støvsugere kan også skabe forstyrrelser på nettet ved opstart på faste tidspunkter. Denne virkning er dog ikke skadelig for produktet.
 

Hvordan forhindrer jeg interferens med mit lydanlæg?

Der kan forekomme interferens, hvis elledninger kombineres med højttalerkabler. Dette kan forebygges ved at have større afstand mellem de lampens og lydanlæggets indgangsledninger.
 

4. Kan jeg blande LED-lamper med lysstofpærer eller andre induktive lyskilder i én dæmper?

Nej, dette vil give uønskede virkninger såsom flimren.
 
5. Hvilken type lysdæmper kan jeg bruge til min LED-lampe?
guld-lysdaemper

Når der er et ikon med en guldlysdæmper på pakken, kan produktet dæmpes med alle typer af fasestyrede dæmpere, som sælges i Europa. Det er muligt at dæmpe helt ned til 0-2 % af det maksimale oprindelige lysudbytte.

Når der er et ikon for en sølvlysdæmper på pakken, er produktet kompatibelt med udvalgte fasestyrede dæmpere (bagkantsdæmpere).

Philips har testet et repræsentativt udvalg af europæiske lysdæmpere for at kontrollere deres kompatibilitet med Philips-armaturer. Lysdæmperne er anført i listen med lysdæmperkompatibilitet og sorteret efter deres effekt.


Se listen med kompatible lysdæmpere for Philips LED-lamper (PDF)


For alle disse lysdæmpere er der garanti for optimal effekt, hvis de forbindes med op til tre Philips LED-lamper med ikonet for sølvlysdæmpere eller op til seks Philips LED-lamper med ikonet for guldlysdæmpere.
 

Brug for mere hjælp? Vælg den rigtige pære

Hvis du vil vide mere om Philips-belysning, kan du se vores videoer eller klikke  her
LED-pærer

LED-pærer

 

LED-pærer kan hjælpe med at forvandle enhver dagligstue med smukt og varmt hvidt lys. I denne guide kan du se, hvordan LED-pærer kan give ubegrænsede belysnings-muligheder. Med LED-belysning kan du spare op til 90 % energi og penge.

Lyseffekt

Lyseffekt

 

Se, hvordan en pæres lyseffekt påvirkes af dens belægning, og hvordan dette kan hjælpe dig med at skabe den rigtige belysning. Matterede pærer giver et spredt lys. Klare pærer giver et strålende, naturligt varmt lys.

Energibesparende pærer

Energibesparende pærer

 

Energibesparende pærer, også kaldet kompakte lysstofpærer, bruger mindre energi end klassiske lyspærer til at producere den samme mængde lys. Se, hvordan energisparepærer kan skabe den rigtige lyseffekt og atmosfære, så du opnår den rette stemning og reducerer elregningen.

 

Halogenpærer

Halogenpærer 

 

Halogenpærer er den nemmeste og hurtigste måde at erstatte klassiske pærer på. Se, hvordan halogenpærer giver et kæmpe udvalg af belysningsmuligheder med varmt og strålende lys i samme kvalitet som klassiske pærer.

I søgelyset

Se vores andre belysningsprodukter