Badeværelsesbelysning

Se, hvad lys kan gøre for badeværelset

Badeværelsesbelysning
 

 

Badeværelsesbelysningen skal altid være klar til udfordringer. Tidligt om morgenen skal den være skarp nok til at man kan barbere sig, lægge makeup eller sætte kontaktlinser i. Men badeværelsesbelysningen skal også være afslappende, når du vil tage et bad sidst på dagen.

 

Sikre badeværelseslamper, perfekt egnet til fugtige rum

 

Vores elegante badeværelseslamper er vandtætte og velegnede til fugtige rum. Badeværelset er inddelt i tre fugtighedszoner, og derfor er alle vores lamper klassificeret enten IP23, IP44 eller IP65. Vi overvejer omhyggeligt de materialer vi bruger og produktets ydelse, fordi din sikkerhed og velvære er vigtig for os.

 

Badeværelses IP

Kvalitetspærer med energibesparende lys

 

Philips tilbyder et bredt udvalg af badeværelseslamper med den seneste energibesparende teknologi – fra kompaktlysstofrør til LED-pærer med høj effekt.

Tips til badeværelsesbelysning


  • Den bedste måde at oplyse et spejl på er fra toppen og på begge sider. Spejlbelysning bør kaste lys på ansigtet med henblik på at fjerne alle skygger.
  • Det er en fordel at supplere almen belysning med mere specifik belysning til, når man skal barbere sig eller lægge makeup.
  • Hvis man ønsker at skabe en stemning, kan en væglampe give smukke lyseffekter og åbne rummet op.
  • Bruseren er et andet område, hvor der er behov for specifik belysning. Installer en eller to indbyggede spotlys med IP65 over bruseren og i nærheden af badet.
  • Installer kontakter med dæmpning for at få fuld kontrol over mængden af lys, som du ønsker eller har brug for på et givent tidspunkt.

Populær badeværelsesbelysning