Belysning til hjemmekontor og arbejdsværelse

Se, hvilken forskel lyset kan gøre på hjemmekontoret og arbejdsværelset

Belysning til hjemmekontoret

 

Nogle dage tilbringer vi timevis foran en computer, hvad enten vi arbejder eller holder fri. Hvis du vil bevare koncentrationen, skal du bruge den rigtige belysning til hjemmekontoret.

 

Vi tilbyder et stort udvalg af bord-, væg- og gulvlamper, som opfylder ethvert behov. Der er masser af farverige og sjove bordlamper. Hvis du er på udkig efter et mere elegant lampedesign, vil du helt sikkert kunne lide vores iøjnefaldende ergonomiske bordlamper.

 

Arbejdsværelseslys: skåner øjnene

 

Vores bordlamper giver et klart lys og er behagelige for dine øjne, så det er nemmere at bevare koncentrationen. Dette fører til en øget produktivitet og gør det nemmere for dig at læse, arbejde og lave lektier. Vores bordlamper har både energibesparende halogen- og LED-pærer, som giver et varmt hvidt lys og skåner øjnene. Med belysning fra Philips til hjemmekontor og arbejdsværelse kan du fokusere bedre og dermed yde mere.

Tips til lys på hjemmekontoret


  • Placer bordlampen på venstre side af bordet, hvis du er højrehåndet eller på højre side af bordet, hvis du er venstrehåndet. Dermed reducerer du skygger, når du skriver eller læser.
  • Drej computerskærmen væk fra det naturlige dagslys og lysstrålen fra bordlampen om aftenen. På den måde undgår du at få genskin fra computerskærmen i øjnene.
  • Sørg for, at din bordlampe er kraftig nok til at dække hele arbejdsområdet, og at du har mulighed for at rette arbejdslyset derhen, hvor du skal bruge det.
  • Brug arbejdslys kombineret med almen belysning til læsning og skrivning. Det er med til at skåne øjnene.

Populær belysning og bordlamper til hjemmekontoret