Belysning til børneværelset

Se, hvad lys kan gøre for børneværelset

Belysning til børneværelset

 

Vi giver det rigtige lysudbytte til børnenes behov. Små børn reagerer bedre på blidt lys, og deres sovemønster kan forstyrres af kraftigt lys. Philips vil oplyse deres verden, fordi vi ved, hvor meget de betyder for dig. Vi vil gøre alt for at sikre, at der tages højde for deres velvære, og derfor kommer sikkerheden altid først!

 

Vi beskytter familiens yngste

 

Alle vores børnelamper er designet til at overholde de europæiske sikkerhedsregler for børn. Vi værner ikke kun om vores børns sikkerhed, men vi bruger også børnevenlige materialer såsom FSC-mærket træ og farver uden giftstoffer. Vi undgår til enhver tid skarpe kanter, og vi er særligt opmærksomme på ledningerne – de brækker af, hvis man trækker i dem.

 

Energibesparende lys i høj kvalitet

 

Philips tilbyder et stort udvalg af børnelamper med den seneste energibesparende teknologi - fra kompaktlysstofrør til LED-pærer med høj effekt.

Tips til belysning til børneværelset


  • Lyskontakterne skal være inden for rækkevidde fra børnenes seng, så de kan tænde sengelampen, hvis de skal på wc midt om natten.
  • Barnets søvnmønster kan nemt blive forstyrret af skarpt lys, så blid og varmere belysning anbefales til børneværelset.
  • Vælg altid børnesikre materialer, herunder farver uden giftstoffer og dele, som ikke kan afmonteres.

Populære lamper til børneværelset