Udendørs

belysning

Se, hvad udendørs belysning kan gøre

Video – Sådan gør du en have levende om natten

Sådan gør du en have levende, når mørket falder på

Familien Vömel har en dejlig have, men manglede belysning, så de også kunne nyde den om aftenen. Se, hvordan vi gjorde haven levende.

Sådan gør du en have levende om natten

Berlin

Sådan giver du din have nyt liv, når mørket falder på

Udendørs belysning

Forårssolens første varme stråler lokker de fleste af os tilbage i haven. Dette er helt naturligt – dagene er længere, og de herlige sommeraftener gør det attraktivt at være udendørs. God udendørs belysning, som samtidig er energibesparende, er med til at gøre haven til et fantastisk sted at mødes og have gæster.

 

Ecomoods Outdoor er en kvalitetsbevidst serie i et stilrent og moderne design. Ud over de attraktive fordele, såsom et lavt energiforbrug, er vores udendørs belysning fremstillet af kvalitetsmaterialer med lang levetid.

 

Uforglemmelige sommeraftener med elegant udendørs belysning

 

Grillfester, havefester, aftenpicnics osv. Uanset hvad du skal, kan Ecomoods forvandle haven til det perfekte sted at mødes med venner og familie på de herlige sommeraftener. Takket være lysets varme hvide skær kan du sidde på terrassen og nyde haven til langt ud på aftenen. På en miljøvenlig måde, naturligvis.

 

Ud over det smukke og elegante design, som også er robust og vandtæt, er Ecomoods havebelysning også god for økonomien. Den energieffektive belysning kan spare op til 80 % sammenlignet med traditionelle belysningsformer. Der findes et stort udvalg af udendørs lysarmaturer, så der er altid noget for enhver type have.

En lampe ved siden af bagdøren eller en loftslampe over terrassen er altid praktisk. Så mangler du bare nogle få lanterner for at gøre terrassen klar til en lang og fornøjelig sommeraften. Vil du gerne kunne nyde resten af haven om aftenerne? Du kan oplyse havestien eller hele haven med smukke indbygningsspotlys eller lampesokler. Havedammen og blomsterbedet ser også fantastiske ud i spotlys.

 

Mangler du inspiration til din udendørs- og havebelysning? Se vores praktiske tips til havebelysning.

 

 

 

Udendørsbelysning

Populære produkter