Vaelg en paere
Philips classic LED

 

Designet til at blive set
ser godt ud både slukket og tændt

Få det klassiske look med LED

Med Philips’ klassiske LED-pærer kan du skabe samme indvendige belysning som med de gamle glødepærer. Med den helt nye teknologi får du fordelene fra den holdbare LED-teknologi i de sammen velkendte former, som du er vild med. De bruger ca. 80 % mindre energi i forhold til almindelige pærer og holder ti gange længere.   

Sammenlign forskellen

Populære produkter

I søgelyset

Vejledning, wiki og selvstudie

Vejledning, wiki og selvstudie

Med tilsyneladende uendelige muligheder kan det være en udfordring at vælge den rigtige pære. Se vores belysningsselvstudier for at få et klart overblik over dine muligheder.  
Den rigtige belysning er altafgørende

Den rigtige belysning er altafgørende

Uanset om du ønsker at skabe den rette stemning, finde det perfekte lys til at udføre en opgave eller dekorere et rum med fantastiske lyseffekter, og skabe din helt egen belysningsoplevelse, viser Philips dig, hvilken effekt det rette lys kan have i dit hjem og liv. Philips gør det nemmere for dig altid, at kunne vælge det rette lys til alle dine behov.
Lysdæmperkompatibilitet

Lysdæmperkompatibilitet 

Anvend vores oversigt over kompatibilitet til at finde den rette lysdæmper til din dæmpbare LED, og dine kompakte lysstofpærer, og nyd så lidt eller så meget lys, som du ønsker.