Find ud af, hvad
Terapi med blåt lys
kan gøre ved din psoriasis

Terapi med blåt lys mod psoriasis

 

Terapi med blåt lys er en ny form for terapi mod psoriasis. Den lindrer symptomer som f.eks. hudkløe, rødmen, udslæt og fortykkelse.

BlueControl PSK0101/10

Hvad ved du om psoriasis?

 

Kløe, rødmen og afskallende pletter på dine hænder, fødder, albuer og ben kan være et symptom på psoriasis - en hudsygdom, der rammer mange mennesker.

Hvad er psoriasis?

 

Psoriasis er en almindelig hudsygdom, som kan ramme alle dele af kroppen, såsom hænder, fødder, albuer, kroppen og hovedet. Det begynder normalt med kløe eller udslæt på huden, og kan udvikle sig til skæmmende røde, afskallende pletter på huden. Den mest almindelige form for psoriasis kaldes pletpsoriasis eller psoriasis vulgaris.

Hvorfor får man psoriasis?

 

Psoriasispletter opstår, når hudens celler, som kaldes keratinocytter, regenererer så hurtigt, at de ikke kan udvikles ordentligt (hyperproliferation). En anden årsag er betændelse, som kan udløses af kroppens immunceller.

Kan psoriasis helbredes?

 

Der findes i øjeblikket ingen kur mod psoriasis, kun forskellige behandlinger, som medvirker til at lette symptomerne på de berørte hudområder. Symptomer kan være kløe, rødmen, udslæt og fortykkelse.

Hvordan behandles psoriasis?

 

Traditionelle behandlinger af mild eller moderat psoriasis omfatter cremer og salver som f.eks. binyrebarkhormon, D-vitamin og lignende. I moderate til alvorlige tilfælde anbefales ofte lysterapi med ultraviolet lys (UVA- eller UVB-stråling) og lægemidler (såkaldte systemiske terapier). Terapi med blåt lys mod psoriasis er et nænsomt alternativ, der lindrer symptomerne.Lysbehandling med blåt lys er et skånsomt alternativ, der lindrer psoriasis symptomerne.

Hvordan kan den blå lysbehandling lindre din psoriasis?

 

"Lysbehandling med blåt lys anvender LED'er" (lysemitterende dioder), der er indstillet således, at destimulerer hudens naturlige processer.Den terapi med blåt lys, som er udviklet af Philips, anvender LED'er (lysemitterende dioder), der er indstillet således, at de stimulerer hudens naturlige processer. Den fungerer på to måder: Ved at regulere produktionen af bestemte hudceller og ved at medvirke til at kontrollere betændelsestilstande, der forbindes med pletpsoriasis. På den måde mindsker den symptomerne.

 

Philips BlueControl er verdens første behandling som benytter blåt lys til lindring af milde eller moderate psoriasissymptomer. Terapien udnytter de positive effekter fra blåt lys ved hjælp af et ny-udviklet batteridrevet apparat.

Blue light knee therapy

Blå lysbehandling hjælper huden med at forny sig

 

Hvis du har psoriasissymptomer på fødderne, hænderne, albuerne eller benene, gror hudceller, der kaldes keratinocytter, hurtigere end normalt og får ikke tid til at udvikle sig ordentligt. Det forårsager inflammation og afskallende pletter på huden. Lysbehandling med blåt lys hjælper huden med at regenerere i normalt tempo igen – og kontrollerer inflammationstilstanden og rødmedannelsen uden brug af kemikalier eller UV-lys.


I en undersøgelse oplevede patienter, der blev behandlet i 12 uger, betydelige forbedringer af deres symptomer, og hos enkelte patienter forsvandt de helt. Efter endt lysbehandling fulgte man patienterne i endnu en måned, og her forbedredes deres symptomer yderligere, men uden lysbehandling med blåt lys. Patienterne svarede desuden, at Philips BlueControl var meget enkel og behagelig at bruge.

Det siger brugerne om psoriasisbehandling med Philips BlueControl

 

Jeg har prøvet så meget andet, som ikke virkede på min psoriasis. Men BlueControl gør - så det er en behandling som jeg vil prøve igen."

I første omgang reducerede den blå lysbehandling mine pletters rødmen og mine udslet. Efter nogle få uger med daglig behandling er pletterne helt forsvundet."

Philips BlueControl er en nem form for behandling og giver intet besvær. Jeg kan nemt bruge enheden derhjemme og på mit arbejde."

Jeg har ikke haft problemer med at passe den ind i mine daglige rutiner. Jeg foretrækker denne form for lysbehandling mod min hudsygdom."

What users say about Philips BlueControl
Jeg har prøvet så mange behandlinger, som ikke virkede. Philips BlueControl er noget helt andet, som jeg ønskede at prøve med det samme. Og det virker!"

I første omgang reducerede det blå lys mine pletters rødmen og udslæt. Efter nogle få uger med daglig behandling er pletterne helt forsvundet. Det er en meget effektiv terapi."

Philips BlueControl er en ganske ren behandling uden brug af fedt og uden besvær. Jeg kan nemt bruge enheden derhjemme og på arbejdet.”

Jeg har ikke haft problemer med at passe den ind i mine daglige rutiner.
Jeg foretrækker lys frem for fedtede pletter på tøjet hver gang.”

Vores produkter til psoriasis lysbehandling