Glat hårfri hud i op

til 8 uger

Klinisk dokumenteret resultat og

100 % sikkert at bruge

Lumea Comfort SC1981/00

En lille og brugervenlig IPL-løsning til både ansigt og krop. 

 • Hårfri hud i op til 8 uger
 • Hudsensor for ekstra sikkerhed
 • Fem intensitetsniveauer
 • Behandlingsvindue 2,7 cm2
 • Behandlingstid benene >22 min

2.199 DKK

Lumea Essential SC1991/00

Den hurtigste IPL-løsning specielt tilpasset til kroppen.

 • Hårfri hud i op til 8 uger
 • Hudsensor for ekstra sikkerhed
 • Fem intensitetsniveauer
 • Behandlingsvindue 4 cm2
 • Behandlingstid benene >15 min

2999 DKK

Lumea Essential SC1996/00

Lumea Essential SC1996/00 - hårfjernelsesmetoden til glat og hårfri hud i op til 8 uger.

 • Hårfri hud i op til 8 uger
 • Klinisk dokumenteret resultat
 • Undgå stikkende stubbe og irriteret hud
 • Tilpasset tilbehør til ansigt samt arme og ben 
 • 120 dages garanti med pengene tilbage 
 

3499 DKK

Lumea Precision Plus SC2008/11

Lumea IPL Precision Plus er den mest fleksible IPL-løsning til ansigt, ben og bikinilinje.

 • Hårfri hud i op til 8 uger
 • Tilbehør tilpasset til ansigt, ben og bikinilinje
 • Fem intensitetsniveauer
 • Behandlingsvindue 4 cm2
 • Behandlingstid benene >15 min

 

4999 DKK

Slip for irriteret hud og stikkende hårvækst


Mere end otte ud af ti kvinder i Norden bruger barbering som deres primære hårfjerningsmetode. For de fleste af os betyder det besvær som irriteret hud, indgroede hår og stikkende hårvækst allerede efter nogle dage. Med Philips Lumea IPL slipper du for bivirkningerne ved barbering, voksning, eller hårfjerningsmidler og kan i stedet nyde glat hårfri hud med langvarige resultater.

Hvordan fungerer Lumea IPL?

 

IPL (Intense Pulsed Light) er en lyspulsbehandling, der når dybt ned i hårsækken og bringer hårsækken i en hvilefase. Ud over at håret falder af, forhindres hårets genvækst også, så du får en silkeglat, blød hud i op til otte uger. Lyspulsteknologien, som anvendes i Philips Lumea IPL, er udviklet ud fra samme teknologi, som anvendes i professionelle saloner. Kliniske test viser, at Lumea IPL reducerer hårvæksten med 75 % allerede efter den fjerde behandling.

 

/content/dam/b2c/lumea/master/wat-is-lumea/how-does-it-work1.jpg

I begyndelsen af behandlingen skal du barbere huden, inden du anvender Philips Lumea. De første 2 måneder skal behandlingsfrekvensen være hver anden uge.

/content/dam/b2c/lumea/master/how-does-it-work2.jpg

Mellem IPL-behandlingerne falder håret af helt af sig selv, og genvæksten stopper.

/content/dam/b2c/lumea/master/how-does-it-work3.jpg

Gentag derefter IPL-behandlingen efter behov.

Hvilken Lumea passer til dig?

 

Philips har forskellige Lumea IPL-modeller, der opfylder forskellige behov. Du kan nu altid få en silkeglat hud, når og hvordan du vil.

Hvorfor netop Lumea?


Samme IPL-teknologi som anvendes på professionelle saloner

Lyspulsteknologien, som anvendes i Philips Lumea IPL, er udviklet ud fra samme teknologi, som anvendes i professionelle saloner. Philips har forsket i IPL-teknologien i over ti år og er nu stolte over at kunne tilbyde IPL-teknologien til sikker brug – også i hjemmet. Vores mest avancerede model i Lumea-serien – Lumea Precision Plus – er ledningsfri, for at gøre det endnu nemmere for dig.

Til dig som vil behandle hele kroppen

Lumea Essential samt Lumere recision Plus har et større behandlingsvindue, så du hurtigt kan behandle store områder af kroppen, kun 15 minutter for begge underben! Med disse modeller tager det også kun nogle minutter at behandle armhulerne eller omkring bikinilinjen.

Er Lumea IPL sikker at bruge?

 

Til Precision Plus og Essential 1996 medfølger et ansigtstilbehør med ekstra skånsomt filter til den følsomme ansigtshud. På samtlige modeller findes desuden en hudtonesensor, der måler den behandlede hud i begyndelsen af hver session og nogle gange under sessionen. Hvis sensoren registrerer en hudtone, der er for mørk, stopper behandlingen automatisk.

Gør det ondt?

 

Ved kliniske test med Lumea har ingen af de kvinder, der anvendte Lumea IPL oplevet behandlingen som smertefuld, forudsat at de anvendte de rigtige intensitetsindstillinger til deres hud- og  hårtype. Nogle kvinder oplevede en "varm følelse", "prikken" eller "kløe" under behandlingen med IPL, men hos de fleste forsvandt dette inden for nogle minutter eller op til en time efter behandlingen. For at vænne dig til Philips Lumea anbefaler vi, at du først tester, hvordan det føles med den laveste lysindstilling. Når du føler dig tilpas med den, kan du øge lysindstillingen og fortsætte behandlingen. Men husk, at behandling med Lumea IPL aldrig skal føles ubehagelig.

Passer Lumea IPL til dig?

 

Philips Lumea kan trygt anvendes til både krop og ansigt*. Den har fem intensitetsniveauer, så du kan få den rigtige behandling til netop din hud- og hårfarve.

100 % tilfreds – eller pengene tilbage!

 

Hos Philips er vi stolte over vores produkter og vil have tilfredse kunder. Af samme årsag tilbyder vi dig i ro og mag at prøve vores IPL-produkter i 120 dage. Hvis du ikke er tilfreds, får du pengene tilbage. 120 dages tilfredshedsgaranti gælder uanset hvor du vælger at købe dit produkt.

 

Katarina, 29 år:

”Endelig slipper jeg for, at barbere benene hver eneste dag!”

Lorraine, 40 år:  

”Jeg havde aldrig troet, at behandlingen ville gå så hurtigt. Det er meget hurtigere end at bruge voks! Desuden slipper jeg for at vente på, at håret vokser ud igen, før jeg igen kan bruge voks.”

Sarah 26 år:

”Jeg plejede at tro, at IPL og laser var den samme ting, og derfor føltes det en smule skræmmende at skulle behandle sig selv. Nu hvor jeg har prøvet IPL, kan jeg kun sige, at jeg føler med fuldstændig tryg ved at bruge IPL herhjemme.”

Elvira 24 år:

”Jeg elsker den! Jeg var virkelig skeptisk om IPL ville virke, men efter jeg har prøvet den, kan jeg kun anbefale det!”