Sonicare
Oral Healthcare

Sunde tænder,

sundt hjerte?

Er mundhygiejne og hjertesygdomme forbundet?

Kan god mundhygiejne bidrage til forebyggelse af hjertesygdomme?

 

 

Behandling af problemer med mundhygiejnen

 

 

Er mundhygiejne og hjertesygdomme forbundet?

   

Mennesker med en god mundhygiejne belønnes ofte med et sundt hjerte-kar-system samt et strålende smil. Der kan være flere årsager til dette, ikke mindst at personer, der passer godt på deres tænder, generelt har en sundere livsstil.

Kan god mundhygiejne bidrage til forebyggelse af hjertesygdomme?

   

Der er forskellige teorier om, hvorfor mundhygiejne og hjertesygdomme er forbundet. Da tandkødsbetændelse og plak er forårsaget af bakterier, der vokser i munden, kan det være, at bakterierne går direkte i blodet gennem tandkødet og herfra til hjertet. Af denne grund giver det god mening at passe godt på tænder og tandkød for derved at forebygge eventuelle problemer, inden de opstår.

Behandling af problemer med mundhygiejnen

   

Hvis du allerede har tandkødsbetændelse eller plak, er det muligt at behandle disse problemer. Børst tænder mindst to gange om dagen og i længere tid end normalt og sørg for, at du børster langs tandkødsranden. To ugers tandbørstning med Philips Sonicare burde være nok til at forbedre de fleste problemer, hvis de fanges tidligt. Hvis problemet fortsætter, bør du bestille tid hos en tandlæge.  

PHILIPS SONICARE

Hvordan kan Philips Sonicare hjælpe?

 

Philips Sonicare er den ultimative måde at få mest muligt ud af din mundhygiejne på. Da børstehovedet udfører 31.000 børstebevægelser i minuttet, gør det fjernelse af plak og forebyggelse af tandkødsbetændelse meget enkelt. Det er også nemmere at nå de områder i munden, som ellers er svære at komme til, idet hovedet kan sættes nøjagtigt, hvor du vil have det.

Find ud af, hvorfor mundhygiejne forbedrer din dagligdag