Sonicare
Oral Healthcare

 
 
 

Børst godt,
lev bedre

Den rigtige tandbørste

Er mundhygiejne forbundet med dit generelle velbefindende?

Sunde tænder

Sund mund, godt liv

 

 

Den elektriske tandbørste er en effektiv løsning

Indførelse af ændringer

Den rigtige tandbørste

Er mundhygiejne forbundet med dit generelle velbefindende?

   

Det er nemt at betragte munden og mundhygiejnen som noget, der ikke er forbundet med den øvrige hygiejne. Det kan måske skyldes, at tandbørstning er noget, vi gør først og sidst på dagen, og altså ikke i løbet af vores arbejdsdag. Der er dog mange gode grunde til, at god pleje af tænder og tandkød kan have en positiv indvirkning på resten af dit liv.
Sunde tænder

Sund mund, godt liv

   

Munden påvirker den måde, du taler og spiser på, og også dit udseende. Hvis du altså oplever tandpine eller skader på tænderne eller tab af tænder, kan det påvirke den måde, du opfattes professionelt og socialt, ødelægge nydelsen af måltider og endda påvirke dit søvnmønster. Indvirkningen på din livskvalitet kan være ret markant.  
Den elektriske tandbørste er en effektiv løsning

Indførelse af ændringer

   

De gode nyheder er, at problemer med mundhygiejnen kan forebygges og behandles (såfremt de fanges tidligt). At få dine tænder og dit tandkød tilbage i sund tilstand kræver ikke mere end en længerevarende og hyppigere tandbørstning, en bedre kost samt brug af tandtråd hver dag. Det kan være fristende at tage den indvirkning, som dette kan have på dit generelle velbefindende, for givet – men en mund med sunde tænder og sundt tandkød kan bidrage til større livsglæde.

PHILIPS SONICARE  

Hvordan kan Philips Sonicare hjælpe?

   

Philips Sonicare er en ideel tandbørste til at forebygge og behandle sundhedsproblemer i munden. Philips Sonicare forhindrer, at bakterier (kaldet plak) vokser på dine tænder og forebygger tandkødsbetændelse og tandkødslidelser. Ved hjælp af vores avancerede, soniske teknologi og dynamiske børsteproces lover vi ikke blot resultater – vi leverer dem. For at få en rensning, du virkelig kan mærke, skal du sætte din lid til det soniske mærke, der anbefales af tandlæger verden over frem for alle andre mærker.

Find ud af, hvorfor mundhygiejne forbedrer din dagligdag