Sonicare
Oral Healthcare

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sådan bevarer
du et strålende smil

Smil dig til succes

 

 

Naturlig blegning fungerer

Børst dig til et hvidt smil    

Smil dig til succes


Et dejligt, strålende smil er én af de første ting, andre ser. Det er en vigtig del af den måde, vi præsenterer os for verden på, og signalerer, at vi er både sunde og glade. Hvide tænder tyder på god mundhygiejne, som har været knyttet til andre sundhedsmæssige fordele, herunder nedsat risiko for hjerteproblemer. Det er det perfekte tilbehør at medbringe til en vigtig samtale, eller måske endda en spændende date.

Naturlig blegning fungerer


Mange mennesker forbinder tandblegning med kemiske behandlinger. Disse behandlinger er effektive, men det kan være en god idé at prøve nogle naturlige blegningsstrategier først. Det kan være så enkelt som at spise mindre af visse fødevarer og flere af andre.

Spis dig til et hvidere smil


Det er velkendt, at nogle fødevarer og drikke giver pletter på tænderne. Kaffe, te og rødvin indeholder alle sammen garvesyrer og sukker, der kan forårsage misfarvning, så det er bedst at drikke dem med måde. Rygning kan også gøre tænderne mere gule. Nogle fødevarer kan faktisk bidrage til at gøre tænderne hvidere. Prøv jordbær, selleri, æbler, gulerødder og andre sprøde fødevarer samt ost og nødder. De hjælper munden med at producere mere spyt, der skyller tænderne rene naturligt.

Børst dig til et hvidt smil


Nogle tandpastaer indeholder bagepulver, som kan være med til at gøre tænderne hvidere. Dette naturlige kemikalie nedbryder og polerer pletterne væk og efterlader smilet en smule hvidere. Men selv om disse tandpastaer generelt er sikre i brug, kan de gøre tandemaljen tyndere efter lang tids brug. Den bedste måde at bruge dem på er at anvende dem midlertidigt i perioder på ca. seks uger.