Identificer patientens behov, og find det bedst egnede produkt

Forskellige tilstande i munden kræver forskellige og individuelt tilpassede løsninger. Find ud af, hvordan Philips Oral Healthcare kan hjælp dig og dine patienter på baggrund af hver af nedenstående dentale indikationer.

Biofilm

 

Bakteriel plak er den hyppigste årsag til huller i tænderne og tandkødsbetændelse. At opløse plak og rense svært tilgængelige områder effektivt kan være en udfordring med en manuel tandbørste. Informer dine patienter om de dokumenterede resultater for elektriske Philips Sonicare-tandbørster.

 

Læs mere

Gingivitis

Tandkødsbetændelse

 

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention har næsten halvdelen af alle voksne over 30 år i USA en eller anden form for paradentose. Et skift til en elektrisk Philips Sonicare-tandbørste kan bidrage til at stoppe den irritation i tandkødet, som forårsager tandkødsbetændelse.

 

Læs mere

Rensning mellem tænderne

 

Du har hørt patienternes klager over tandtråd. Det tager for lang tid. Det er svært, smertefuldt og ulækkert. Philips Sonicare AirFloss Pro løser alle disse problemer og giver en sikker og effektiv rensning mellem tænderne på kun 60 sekunder om dagen.

 

Læs mere

Læs mere
Læs mere
Tooth discoloration

Misfarvning af tænderne


Et hvidere smil er et tegn på en sund livsstil og et mål for de fleste patienter. Efterhånden som tandblegning bliver mere og mere populært, hjælper Philips Zoom tandlæger med at udforme både hjemmeløsninger og klinikløsninger, som opfylder hver enkelt patients unikke behov og præferencer.

 

Læs mere

Sensitivity

Følsomhed

 

For patienter, der lider af følsomme tænder, kan tandbørstning, brug af tandtråd samt indtagelse af mad og drikke forårsage en skarp, midlertidig smerte. Det er en tilstand, der kræver skånsom behandling. Den rigtige kombination af elektrisk tandbørste og børstehoved kan give en velkommen lindring.

 

Læs mere

Tandregulering

 

At holde tænderne rene, sunde og hvide under tandregulering er en udfordring. Du kan gøre processen nemmere for dine patienter med mundplejeprodukter fra Philips Sonicare, som har vist, at de reducerer plak og er med til at forebygge rødt tandkød.

 

Læs mere

Periodontics

Paradentose


Mens de fleste patienter effektivt kan holde deres tandkød sundt gennem korrekt daglig mundhygiejne, især fjernelse af plak, har nogle brug for en mere grundig rutine derhjemme. Disse patienter kan have fordel af at anvende et produkt til rensning mellem tænderne, ekstra stærk mundskyllevæske og fluortandpasta for at forebygge og stoppe udviklingen af forskellige tandkødssygdomme.

 

Læs mere