Philips TV billedkvalitet

Billedperfektion

Philips TV 4K Ultra HD-TV

Ultra HD vs. Full HD

 

High Definition TV fås i to udgaver. Ultra High Definition (UHD) og Full High Definition (FHD). Med FHD kan du nyde billedet i op til 1080p-opløsning på 2 mio. pixel. Kombineret med vores Philips-billedbehandlingsteknologier opnås en fremragende billedkvalitet. UHD 4K-TV giver fire gange så høj opløsning, hvormed du får den bedst mulige opløsning med en utrolig detaljerigdom og dybde.

uden Ultra HD with Ultra HD

Det magiske tal er fire

Philips TV elementer i billedkvalitet

Hvert eneste af vores TV indeholder en innovativ teknologi, der arbejder hårdt på at skabe den allerbedste billedkvalitet. Hver af disse teknologier fokuserer på de fire elementer, øjet kan opfatte: Bevægelse, kontrast, farve og skarphed.

 

Kombineret skaber vores billedkvalitetsgeneratorer et fantastisk billede, uanset kilden og kvaliteten. Så uanset om du ser YouTube eller Netflix, så er de begge visuelt imponerende.

P5_logo

Vi præsenterer Philips P5 billedkvalitetsprocessoren. Den optimerer digitalt alt det, du ser, og forøger dit TV's billedbehandlingskraft med hele 50 %. Nu kan du nyde de dybeste sorte farver, hvideste hvid, levende farver og vores mest flydende, knivskarpe billede – hver gang og fra en hvilken som helst kilde.

 

P5 billedprocessor. Fås med vores nye 7500- og 9000-serier.

Bevægelse

Helt naturlig visning

 

Hvis du elsker at se actionfilm, så er kun det bedst mulige billede godt nok. Perfect Natural Motion er en prisbelønnet bevægelsesforbedringsteknologi fra Philips, som bruger en billedbehandlingskraft på 4 mia. pixel til at afhjælpe rystelser og giver dig det ultimative billede: Et billede med en enestående skarphed og det mest harmoniske og flydende billede, du kan forestille dig.

Kontrast

Philips TV Micro Dimming Premium (lokal dæmpning)

Mørke møder lys

 

Micro Dimming Premium optimerer kontrasten på dit TV via en særlig softwarealgoritme og en avanceret baggrundsbelysning. Takket være softwaren, der analyserer billedet i 6.400 forskellige zoner og den direkte LED-baggrundsbelysning med individuelt justerbare segmenter optimeres kontrasten til de dybeste sorte og hvideste hvide nuancer. Således opnår du et livagtigt billede med en utrolig kontrast og kvalitet.

Philips TV lokal kontrast

Naturtro realisme

 

Local Contrast er en ekstra kontrastvideoforbedring, der arbejder sammen med Micro Dimming om at udvælge fine detaljer. Avanceret billedanalyse forbedrer detaljerne i mørkere områder lokalt i stedet for på hele skærmen. Ved at målrette lyset i forskellige dele af billedet uafhængigt af hinanden, skabes der et realistisk billede med uberørte hvide farvetoner, mens de sorte nuancer bevares.

Farve

Flere farver end nogensinde før

 

Philips Premium Color kombinerer et bredt farveskalapanel optimeret med op til 85 % og billedbehandling af 4 trillioner farver. Med så meget højere farveopløsning og klare, mættede farver glemmer du helt, at du ser på en skærm.

Philips TV Ultra HD og Ultra opskalering af opløsning

Skarphed

Fantastisk helhed

 

Med Philips Ultra Resolution Upscaling kan du nyde Ultra HD-billedkvalitet i alt, hvad du ser – også selv om det ikke er fra en Ultra HD-kilde. Oplev forbedret skarphed, øget dybdeopfattelse, overlegen kontrast, harmoniske, naturlige bevægelser og fejlfri detaljer.

HDR (High Dynamic Range)

Gør billedet levende lige for øjnene af dig

 

High Dynamic Range giver en helt anderledes visuel oplevelse. Med forbløffende lysstyrke, uforlignelig kontrast og betagende farver vækkes billederne til live med langt større lysstyrke og giver samtidig meget dybere og mere nuancerede sorte farvetoner. Det giver en bredere palet af fyldige nye farver, som aldrig før er set på TV, og giver dig en visuel oplevelse, der inddrager dine sanser og inspirerer følelserne. Perfekt til biografelskere og filmjunkies!

uden HDR with HDR

Lad os mødes

Facebook

 

Samt vores officielle Philips TV Facebook-side med de seneste nyheder, tips og opdateringer.

YouTube

 

Se vores nyeste kortfilm, samarbejdsprojekter og officielle meddelelser nu.

Instagram

 

Del din Ambilight-oplevelse med os via #Ambilight @philipstelevision

*De viste TV-modeller og -specifikationer er landespecifikke og kan variere

**Android™, Google™, Google Play™, YouTube™ og andre varemærker er tilhørende Google Inc.