Personlig trådløs belysning

  Personlig trådløs belysning

  hue-knap. Lyskontakten, opfundet på ny

  hue-knappen er den hurtigste måde at genfinde dine foretrukne hue-scener på. Den kan monteres hvor som helst eller transporteres rundt: Du skal blot vælge den mest praktiske placering. Ingen kabler, strømforsyning eller batterier. Superpraktisk til daglig brug. Se alle fordelene

 • hue-knap. Lyskontakten, opfundet på ny

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • hue-knap. Lyskontakten, opfundet på ny

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Hue Personlig trådløs belysning

hue-knap – lyskontakt, Styrer hue-lys, Der er ikke behov for batterier, Der er ikke behov for ledninger 046677452537 Find lignende produkter

hue-knap. Lyskontakten, opfundet på ny

Betjen dine hue-lys på en praktisk måde

 • Den hurtigste måde at genfinde dine foretrukne hue-scener på

  Den hurtigste måde at genfinde dine foretrukne hue-scener på

  Det personlige, trådløse Philips hue-belysningssystem giver dig mulighed for at styre lyset trådløst overalt i huset. Med hue-knappen kan du betjene alt lys, du ønsker at tilslutte – uanset om det er fra dagligstuen, spisebordet eller soveværelset.

 • Nem installation

  Nem installation

  Det medfølgende vægbeslag giver dig mulighed for at vælge, hvordan du vil anvende den, afhængigt af dit humør eller aktivitet. Klik den af og på væggen efter behov. Sæt blot hue-knappen på en overflade med den medfølgende, meget kraftige, dobbeltklæbende tape. Monteres på 15 sekunder, uden at skulle bore huller.

 • Verdens første energibesparende, intelligente kontakt

  Verdens første energibesparende, intelligente kontakt

  hue-knappen bruger kinetisk energi og får strøm fra din berøring. Så der er ikke behov for batterier, ledninger eller tilslutning til en stikkontakt. Tag den med hjem, pak den ud, og med blot et tryk på knappen er du i gang. Tildel scener og lamper til de 4 knapper via hue-app'en, og så er du klar til at fyre den af.

 • Skab din egen personlige, trådløse belysningsoplevelse

  Skab din egen personlige, trådløse belysningsoplevelse

  Du kan tilslutte op til 50 pærer eller armaturer og 25 knapper til din Philips hue-bro. Du skal blot begynde med ét af de tilgængelige startsæt og derefter tilføje flere kombinationer af Philips hue-pærer, Philips hue Bloom, Iris eller LightStrips. Med ét tryk kan du nu betjene tilsluttede lyskilder derhjemme med din smartphone og din intelligente kontakt til hue-knappen.

 • Fire forudindstillinger til daglig brug

  Fire forudindstillinger til daglig brug

  Nu kan du styre din hue-belysning ved blot at trykke på en knap. Og der er fire at vælge imellem. Vælg én til en foretrukket scene. Én til en let opskrift. Eller blot én til at slukke for nogle enkelte eller alle lamper. Du bestemmer selv.

 • Tag den med efter behov, eller monter den hvor som helst

  Tag den med efter behov, eller monter den hvor som helst

  Monter den på væggen. Lad den sidde et praktisk sted. Tag den med rundt i huset. Brug den, når telefonen oplades, eller når børnene leger med din tablet. hue-knappen kombinerer fleksibiliteten ved en fjernbetjening med en almindelig lyskontakts bekvemmelighed.

 • Zigbee, grøn energiprotokol

  Zigbee, grøn energiprotokol

  hue-knappen virker sammen med den grønne energiprotokol fra ZigBee. Grøn energi giver batterifrie, energibesparende enheder mulighed for at oprette forbindelse til standardiserede ZigBee-netværk.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i