CRT-skærm

  Microsoft Windows Compliance

  CRT-skærm

  digitaliseret Real-Flat CRT, rart for beskueren

  Med en Digital Deflection CPU, one-touch lysstyrkeforbedring, Real Flat CRT-billedrør med høj lysstyrke og ideel skærmstørrelse, giver 107S7 en blanding af ydeevne og værdi, der ikke kan slås, samt et miljøvenligt, blyfrit design. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

digitaliseret Real-Flat CRT, rart for beskueren

med blyfrit design

 • sRGB sikrer farve-matchning mellem skærm og udskrifter.

  sRGB sikrer farve-matchning mellem skærm og udskrifter.

  sRGB er en industristandard, som sikrer, at farverne på din skærm og farverne på dine udskrifter matcher.

 • Philips banebrydende og avancerede Digital Deflection CPU

  En nyskabelse fra Philips - den første CRT-løsning med én chip - som kombinerer afskærmning og Microcontroller i en enkelt chip, som behandler og kontroller input digitalt. Denne nyskabende teknologi forhindrer elektronisk støj, som kan skade skærmen, reducerer rystelser og forbedrer brugerens effektivitet.

 • Lysstyrken justeres omgående med High Bright-genvejstasten

  En funktion, der øjeblikkelig justerer klarheden til det ideelle niveau for visning af tekst, internet, spil eller multimedieprogrammer, så skærmen bliver behagelig at se på, og oplevelsen bliver bedre.

 • XGA-opløsning på 1024 x 768 pixel giver et skarpere billede.

  Opløsningen for grafikskærme angives som et antal punkter (pixel) på hele skærmen. En skærm med 1024 x 768 pixel kan f.eks. vise 1024 tydelige punkter på hver 768 linjer eller ca 786.000 pixel. XGA giver en opløsning på 640 x 480 eller 1024 x 768 pixel.

 • Real Flat CRT giver et naturligt billede uden forvrængning og refleksioner

  Philips' avancerede Flat CRT-teknologi reducerer genskær mere effektivt end almindelig CRT-teknologi. Den særlige High Bright High Contrast-maske er med til at bevare et skarpere fokus og forhindrer "udflydning af farver" i forhold til standardbilledrør. Den viser billederne på en skærm, der ser ud som papir. Det gør det mere behageligt at betragte billedet. Lige linjer er lige, og det er meget lettere at finde et godt sted at betragte billedet fra. Alt dette betyder, at øjnene anstrenges mindre, så du får en mere behagelig synsoplevelse.

 • High Bright High Contrast-billedrør, der er behageligt for øjnene

  Et CRT-rør, der er designet til at øge skærmens lysstyrke og kontrast ved at øge strømmen på CRT-strålekanonen.

 • Understøtter pc- og Mac-platforme

  Mulighed for at arbejde med forskellige platforme. Philips-skærme kan sluttes til pc'er vha. en VGA-tilslutning samt til Macintosh.

 • Nem, brugervenlig Plug-and-Play installation

  Plug-and-Play er en standard for tilslutning af tilbehør. En Plug-and-Play-skærm kan tilsluttes en PC og fungere, uden at brugeren skal justere komplicerede indstillinger.

 • Blyfrit design, der værner om vores miljø

  Blyfri skærmprodukter er udviklet og produceret i overensstemmelse med de skrappe standarder i European Community Restriction of Hazardous Substances (RoHS), der definerer grænserne for bly og andre giftige emner, der kan skade helbred og miljø.

 • Lavere strømforbrug end branchegennemsnittet

  Reduktion af den elektriske strøm, der kræves til drift af enheden, så der opnås væsentlige besparelser.

 • TCO'03 er en garanti for høj sikkerhed og de bedste ergonomiske standarder

  En TCO-standard (Swedish confederation of Professional Employees), som er endnu omfattende end MPR-II ifm. sikkerhed og ergonomi, især hvad angår AEF (Alternating Electric Fields).

 • For din sikkerhed: Brandhæmmende kabinet i materiale fra luftfartsindustrien

  PC/ABS-plastikkomposit er branchens mest robuste brandhæmmende materiale til kabinetter. Dette rumalder-kompositmateriale anvendes i luftfartsindustrien og bilindustrien samt til brandalarmer, der overholder de strengeste standarder for brandsikkerhed.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i