BlueVision Moto

  Motorcykellyskilder

  Kør med stil

  Oplev Philips BlueVision Moto og dens formidable blå xenon-effekt. Philips' nyeste Gradient Coating™-teknologi skaber den elegante xenon-effekt i forlygten og producerer et kraftfuldt 3700 K klart hvidt lys på vejen. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

BlueVision Moto Motorcykellyskilder

Lyskildetype: H4, Pakke med 1 stk., 12 V, 60/55 W 12342BVUBW Find lignende produkter

Kør med stil

Xenon ultimativ effekt

 • Philips-motorcykellyskilder er fremstillet af quartz-glas af høj kvalitet

  Philips-motorcykellyskilder er fremstillet af quartz-glas af høj kvalitet

  UV-kvartsglas er stærkere end hårdt glas og yderst modstandsdygtigt over for ekstreme temperaturer og vibrationer, hvilket eliminerer risikoen for eksplosion. Philips-lyskilder af kvartsglas (glødetråd 2650º C og glas 800º C) kan modstå voldsomme termiske chok. På grund af muligheden for øget tryk i lyskilden kan UV-kvartsglas generere mere kraftigt lys.

 • Typegodkendt lyskilde til lovlig brug på vejene

  Typegodkendt lyskilde til lovlig brug på vejene

  Philips BlueVision Moto-lyskilder er typegodkendte til lovlig brug på vejene, så du kan køre sikkert.

 • 3700 K klart hvidt lys på vejen

  Med et hvidt lys på 3700 K giver BlueVision Moto-lyskilder dig større synlighed på vejen samt en enestående effekt i optikken, hvilket får dig til at skille dig ud fra andre motorcyklister.

 • Overholder de høje kvalitetsstandarder i E-godkendelsen

  Philips Automotive sætter en ære i at producere de bedste produkter og tjenester i klassen, både på Original Equipment Manufacturer-markedet samt på markedet for reservedele. Vores produkter er fremstillet af kvalitetsmaterialer og testet efter de højeste specifikationer for at give vore kunder maksimal sikkerhed og kørekomfort. Hele vores produktion gennemgår omhyggelig testning, kontrol og certificering (ISO 9001, ISO 14001 og QSO 9000) efter den højeste E-typegodkendelse.

 • Mange store motorcykelfabrikanter vælger Philips.

  Philips har i 100 år været en førende virksomhed inden for lys til biler og har introduceret teknologiske innovationer, som er blevet standard for moderne biler. I dag er en ud af to biler i Europa og en ud af tre biler på verdensplan udstyret med belysning fra Philips.

 • Elegant blå xenon-effekt i forlygten

  Philips BlueVision Moto er udviklet til bilister, der er på udkig efter en elegant effekt i deres forlygter. Takket være den enestående Gradient Coating™-teknologi, som anvendes i vores motorcykellyskilder, har lyskilden en blå xenon-effekt, der overgår alle andre halogenlyskilder.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i