RacingVision

lyskilde til forlygter

  • KA

  RacingVision

  lyskilde til forlygter

  Måske den stærkeste lovlige halogenlyskilde nogensinde.

  Philips RacingVision lyskilder til bilen er det perfekte valg til passionerede bilister. Med en utrolig ydeevne på op til 150 % højere lysstyrke vil du være i stand til at reagere hurtigere for en mere sikker og interessant køreoplevelse. Se alle fordelene

 • Måske den stærkeste lovlige halogenlyskilde nogensinde.

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

RacingVision lyskilde til forlygter

Lyskildetype: H7, Pakke med 1 stk., 12 V, 55 W 12972RVB1 Find lignende produkter

Nyt Philips emballage design

philips-change-package

Vælg den rigtige lyskilde til din bil!

Måske den stærkeste lovlige halogenlyskilde nogensinde.

Tag dine lyskilder og din kørsel til grænsen

 • Se længere, og reager hurtigere, med op til 150 % mere lysstyrke

  Ved kørsel om natten har du brug for den allerbedste sigtbarhed. Jo længere du kan se klart, jo hurtigere når du at reagere på det, der dukker op på vejen. Philips RacingVision forlygter øger sigtbarheden med op til 150 % større lysstyrke. Du opdager forhindringer på vejen tidligere end med andre og mindre kraftige halogenlamper. Således opnår du en mere sikker og behagelig tur.

 • En af de klareste lyskilder, der giver en fantastisk lysstyrke

  Med bedre, klarere lygter klarer du dig bedre på vejen. Med dens optimerede glødetrådsgeometri med høj præcision, en gasfyldning under højtryk på op til 13 bar, avanceret krombelægning og UV-Quartz-glas af høj kvalitet sætter Philips RacingVision lyskilder en ny standard inden for lys til biler. Disse lyskilder, der er udviklet med henblik på ydeevne og sigtbarhed, giver mulighed for en mere afslappet, kontrolleret og sjov køreoplevelse.

 • Klarere lys til bilister med en sportslig kørestil

  Bilister med en sportslig kørestil forventer mere effektivitet af deres biler. Med op til 150 % større lysstyrke på vejen er Philips RacingVision typegodkendt til at kunne give dig sjove oplevelser i terrænet og på vejen.

 • Klarere lys er ensbetydende med ingen ubehagelige overraskelser og øget kontrol

  Når du kører ved højere hastigheder på dårligt belyste landeveje, sætter du din lid til dine forlygtelyskilders effektivitet. Møder du en uventet fare, betyder reaktionstiden alt. Selv splitsekunder kan udgøre en afgørende forskel for sikkerheden. Philips RacingVision lyskildens overlegne stråleeffekt hjælper dig med at identificere farlige situationer hurtigere og bevare perfekt kontrol over køretøjet - uanset de vejforhold, du står over for.

 • Forbedret lyskontrast giver en mere sikker og interessant køretur

  Visuelle færdigheder skubbes helt til grænsen ved kørsel om natten. Under forhold med svag belysning, eller hvis du bliver blændet af andre køretøjer, mindskes din evne til at opfatte kontrasten mellem objekter betydeligt. Dette gør det vanskeligere at opdage forhindringer som f. eks. en fodgænger på vejen. Den særlige farvetemperatur i Philips RacingVision lyskilder (fås i H4 og H7) lader øjnene fokusere bedre, så du kan opfatte kontraster på lang afstand. Det gør dig til en mere sikker trafikant. Når dine grænser samtidig udvides, er kørsel efter mørkets frembrud nu en mere spændende oplevelse.

 • Overholder de høje kvalitetsstandarder i E-godkendelsen

  Vi producerer klassens bedste Philips-produkter på markedet for originalt produceret udstyr (OEM) og markedet for reservedele. Vores udstyr, der er fremstillet af produkter af høj kvalitet og testet i overensstemmelse med de højeste standarder, er designet til at maksimere sikkerheden og komforten i vores kunders køreoplevelse. Hele vores produktsortiment er testet grundigt, kontrolleret og certificeret (ISO 9001, ISO 14001 og QSO 9000) til at kunne overholde de strengeste ECE-krav. Kort sagt, det er kvalitet, du kan stole på.

 • Kraftige lyskilder, som er lovlige på vejene, til mørkere lysforhold

  Kørsel om vinteren er en udfordring. Men passionerede bilister kan godt lide at blive testet. I løbet af de barske vintermåneder har du brug for at vide, at lyskilderne kan klare opgaven. På samme måde som du vælger vinterdæk til glatte veje, så bør du kræve den bedste sigtbarhed ved kørsel under disse mørkere og mere farlige forhold. Philips RacingVision lyskilder giver dig bedre kontrol under de vanskeligste forhold, så du kan bekymre dig mindre om vejen og nyde hver eneste tur.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i