WhiteVision

  lyskilde til forlygter

  Sikkerhed har aldrig før været så attraktiv

  Philips WhiteVision tilføjer et intenst, hvidt xenon-look til din bils forlygter, så du får en førsteklasses køreoplevelse. Den øgede lysstyrke med betydeligt hvidere lys gør dem til en perfekt kombination af stil og sikkerhed. Se alle fordelene

 • Sikkerhed har aldrig før været så attraktiv

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

WhiteVision lyskilde til forlygter

Lyskildetype: H7, Pakke med 2+2 stk., 12 V, 55 W 12972WHVSM Find lignende produkter

Nyt Philips emballage design

philips-change-package

Vælg den rigtige lyskilde til din bil!

Sikkerhed har aldrig før været så attraktiv

Intens, hvid xenon-effekt

 • 100 % lovligt at bruge på vejene, 100 % intenst hvidt lys

  100 % lovligt at bruge på vejene, 100 % intenst hvidt lys

  WhiteVision er ECE-certificeret og det første intense hvide lys, der er lovligt at bruge på vejene. Det giver dig den ultimative høje synlighed, uden at det sætter sikkerheden i fare ved at blænde bilen foran.

 • Op til 60 % bedre udsyn for at maksimere klarheden

  Op til 60 % bedre udsyn for at maksimere klarheden

  Et længere lyskeglemønster med 60 % bedre udsyn gør dig i stand til at se andre trafikanter mere klart. Det forbedrer sikkerheden, så du får mere tid til at reagere på potentielle farer på vejen forude.

 • Klassens bedste levetid for forøget køreglæde

  Klassens bedste levetid for forøget køreglæde

  Philips WhiteVision-lyskilder (tilgængelig i H1, H3, H4, H7, T4W og W5W) er designet til at holde. De tilbyder dig en lang og pålidelig levetid på 450 timer*. Det er betydeligt højere end konkurrerende tilbud. Dette resulterer i færre udskiftninger og mere værdi for pengene. (*H4 og H7 testet ved en standardspænding på 13,2 V)

 • Skarp stråle med intenst hvidt lys

  Skarp stråle med intenst hvidt lys

  Med op til 3700 Kelvin og et intenst hvidt lys oplyser Philips WhiteVision-lyskilder vejen forude med en klar, hvid lyskegle, der straks fjerner mørket. En førsteklasses lyskegle for en førsteklasses køreoplevelse.

 • En førsteklasses køreoplevelse med intens hvid xenon-effekt

  Philips WhiteVision-lyskilder klarer sig bedre end andre blå autolyskilder på markedet og er det helt rigtige valg for chauffører, der ønsker at køre med stil, uden at det bringer sikkerheden i fare. Med en høj farvetemperatur og en elegant hvid hætte er WhiteVision den ultimative opgradering til dine forlygter. Philips' patenterede 3. generations belægningsteknologi er et revolutionerende mesterværk, der gør WhiteVision til den første lyskilde med et virkelig hvidt lys.

 • Større kontrast for større synlighed og sikrere kørsel

  Maksimalt hvidt lys med en farvetemperatur på 3.700 Kelvin vil sige, at dine forlygter giver bedre refleksioner fra vejmærker og skilte. Hvidere lys holder dig frisk om natten, så du kan få en mere behagelig køreoplevelse om natten.

 • Hvid xenon-effekt til at give din bils forlygter et elegant look

  Uanset reflektor- eller projektoroptik giver WhiteVision din bils forlygter et førsteklasses look, der forbindes med dyre biler.

 • Mange større bilfabrikanter vælger Philips

  Philips har i 100 år været den førende virksomhed inden for lyskilder til bilindustrien og har introduceret teknologiske innovationer, som er blevet standard på moderne biler. I dag er hver anden bil i Europa og hver tredje bil på verdensplan udstyret med lyskilder fra Philips.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i