Væglamper

  Saving in style

  Denne hvide udendørsvæglampe med bevægelsessensor har et udseende, der inviterer dig udendørs. Den er designet i kvalitetsmaterialer med et energibesparende lys. Tag den hyggelige samtale med ud i haven. Den får dig straks til at føle dig godt tilpas udendørs.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Saving in style

 • Pære med ultralang levetid

  Pære med ultralang levetid

  Philips-pære medfølger med ultralang levetid, op til 20.000 timer.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne Philips-lyskilde sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Imødekommende og betryggende lys

  Imødekommende og betryggende lys

  Bevægelsessensoren tænder automatisk, når du kommer hjem og lader dig vide, når en person ankommer.

 • Imødekommende, varmt, hvidt lysskær

  Imødekommende, varmt, hvidt lysskær

  Philips Ecomoods Outdoor er en serie af udendørslamper, der giver et smukt, varmt og imødekommende lys. Lysets farvetemperatur er på 2700 Kelvin. Lyskilderne giver også masser af klart lys, så du kan bruge dine udendørsomgivelser, som du har lyst til i de sene timer og slappe af, velvidende at der er sikkert hele natten.

 • Blik for detaljer, fremstillet af førsteklasses elegante materialer

  Blik for detaljer, fremstillet af førsteklasses elegante materialer

  Hver del er konstrueret af komponenter i høj kvalitet og slidstærke materialer som f.eks. trykstøbt aluminium og rustfrit stål.

 • IP 44, designet til udendørs brug

  IP 44, designet til udendørs brug

  IP44-beskyttelse betyder, at lampen er designet til udendørs brug, så du kan være sikker på, at Ecomoods Outdoor-lamperne oplyser din have i al slags vejr.

 • Aluminium og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet

  Denne Philips-lampe er specielt beregnet til udendørs brug. Den er robust og holdbar, så den kan oplyse din have aften efter aften. Den er konstrueret i trykstøbt aluminium og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet.

 • Stilfuldt moderne design til din have

  Philips Ecomoods' moderne design er stilfuldt, men diskret, og smukt både om dagen og om natten uden at dominere din have eller terrasse. Der er et komplet udvalg af lamper at vælge imellem, så der er helt sikkert en, der passer til dine udendørsomgivelser og din smag.

 • En lang række anvendelsesmuligheder

  Philips Ecomoods Outdoors væg-, søjle-, stander- og loftslamper er ideelle til udendørsbelysning i haver og på terrasser, stier og balkoner. De skaber en hyggelig, afslappet atmosfære, når solen går ned, og giver samtidig sikkerheden ved at vide, at man kan se noget efter mørkets frembrud.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i