LCD-skærm

  LCD-skærm

  Utrolig behagelig skærm til forretningsfolk

  170B7 med SmartManage LAN-baseret fjernstyring af skærmen, Philips Perfect Panel™-garanti og et komplet udvalg af praktiske funktioner giver dig en uovertruffen og behagelig skærm til en særligt attraktiv pris. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Utrolig behagelig skærm til forretningsfolk

 • De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  Med to indgange kan du tilslutte både analoge VGA- og digitale DVI-signaler.

 • USB-port til praktisk tilslutning af tilbehør

  USB-port til praktisk tilslutning af tilbehør

  USB (Universal Serial Bus) er en standard-protokol til at forbinde PC'er med eksterne enheder. På grund af den høje hastighed til lave omkostninger er USB blevet den mest populære metode til at koble tilbehør til en computer. En port placeret på en monitor inden for brugerens rækkevidde sikrer en nem højhastighedsforbindelse til USB-enheder på et praktisk sted (Understøttelse af USB 2.0 afhænger af din PC's USB konfiguration. Når din monitor er forbundet til en PC, der understøtter USB 2.0, er den USB 2.0 kompatibel).

 • Klar til Windows Vista

  Philips' Vista-forberedte skærme er gjort klar til en levende og fascinerende visning af dette nye, visuelt sofistikerede og krævende Windows-operativsystem, som er designet til at forbedre din underholdningsoplevelse, gøre dig mere produktiv og sætte dig i stand til at kontrollere din computeroplevelse hjemme og på kontoret, idet det gør det hurtigt, effektivt og nemt at se, finde og organisere information til arbejde og leg.

 • SmartManage-kompatibilitet muliggør LAN-baseret udstyrsadministration

  SmartManage er et system, der overvåger, styrer og kontroller status for skærmenheder, og som via et LAN-netværk kan give fjernsupport til brugere, der har problemer.

 • Strømforbrug under gennemsnittet for typen

  Reduktion af den elektriske effekt, der kræves til drift af enheden.

 • Overholder ISO 13406-2 Klasse I og er uden punktfejl

  Lyse og mørke punkter er fejl på en LCD-skærm. Visse producenter anser stadig lyse og mørke punkter på en LCD-skærm for en uundgåelig del af produktionen, men det gør Philips ikke. Philips-skærme, som overholder ISO 13406-2 klasse 1, produceres med nultolerance over for pixel-fejl på LCD-skærme og de bakkes op af den globalt dækkende Perfect Panel™-garanti, der sikrer reparation eller udskiftning af enhver LCD-skærm, som måtte have blot en enkelt lys- eller mørk pixel-fejl.

 • 5 ms hurtig reaktionstid

  Reaktionstid er den periode, det tager en flydende krystalcelle at gå fra aktiv (sort) til inaktiv (hvid) og tilbage til aktiv (sort) igen. Den måles i millisekunder. Jo hurtigere, desto bedre: Korte reaktionstider betyder hurtigere overgange, og det vil sige færre synlige fejl i visningen af tekster og grafik. Reaktionstiden for til/fra er en vigtig måleenhed i forbindelse med visning af virksomhedsmateriale som dokumenter, grafer og fotos.

 • SXGA-opløsning på 1280 x 1024 sikrer et skarpere billede.

  Opløsningen for grafikskærme angives som et antal punkter (pixel) på hele skærmen. F.eks. kan en skærm med 1280 gange 1024 pixel vise 1280 tydelige punkter på hver af 1024 linjer eller ca. 1,3 millioner pixel.

 • Vippe-, dreje- og højdejustering for at opnå ideel position til visning

  Compact Ergo Base er en brugervenlig skærmbaseenhed fra Philips, som kan vippes, drejes og højdetilpasses, så enhver bruger kan indstille skærmen efter deres personlige behov.

 • Nemt at tilpasse skærmindstillinger med Philips SmartControl

  PC-software til finjustering af skærmen. Philips giver brugere to muligheder for tilpasning af skærmindstillinger. De kan enten bruge On Screen Display-menuen vha. knapperne på selve skærmen eller bruge softwaren Philips SmartControl til at tilpasse skærmindstillingerne på en enkel måde.

 • Indbyggede højttalere giver dig lyd uden rod på skrivebordet

  Højttalere, der er indbygget i en skærm.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i