Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/172654716/172654716_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Indbygningsspot

  Sæt lys på din have om aftenen

  Definer grænserne for dit udendørs rum med denne solide indbyggede Philips myGarden-spot. Den er fremstillet af aluminium af høj kvalitet. Den udsender varmt hvidt LED-lys og er ideel til stier og indkørsler. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

myGarden Indbygningsspot

Geo, inox, LED 172654716 Find lignende produkter

Sæt lys på din have om aftenen

 • High Power LED

  High Power LED

  Denne lampes LED-modul er en unik løsning udviklet af Philips, der kombinerer 3 LED'er i et syntetisk aluminiumskabinet. Denne teknik giver en optimal lysudledning og en 100 % ensartet lysfarve.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne Philips-lyskilde sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Kraftfuldt lys

  Kraftfuldt lys

  Denne udendørs lampe giver et kraftigt og varmt hvidt lys. En klar strøm af lys oplyser din have eller din terrasse.

 • IP67 - til al slags vejr

  IP67 - til al slags vejr

  Denne udendørs belysning fra Philips er specielt designet til fugtige udendørs miljøer. Den er blevet grundigt testet for at sikre god vandbestandighed. IP-niveauet er beskrevet med to tal. Det første henviser til beskyttelse mod støv, det andet mod vand. Denne udendørs belysning er designet med IP67: Den er beskyttet mod midlertidig dækning af vand, så den er ideel til oplysning af gangstier og indkørsler. Den kan også holde til, at du kører hen over den.

 • Dekorativ udendørs belysning

  Udendørs belysning kan forbedre udseendet i haven eller udendørsmiljøet ved at oplyse iøjnefaldende elementer, belyse stier med stil eller ved at skabe den perfekte atmosfære til de mindeværdige aftener med venner og familie. Det er grunden til, at Philips har skabt myGarden, et udvalg af smukke, dekorative udendørs belysning med de egenskaber og funktioner, der skal til for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit udendørsmiljø i din helt egen stil.

 • Vælg en moderne stil

  Denne lampe er designet i Europa og har en unik designsignatur, der til hjælper dig med at skabe et moderne look udendørs.

 • Vælg udendørs indbyggede spot uplights

  Få mest muligt ud af din udendørs plads med disse indbyggede spot uplights, der er perfekte til at oplyse en væg eller et træ eller fremhæve dine gangstier.

 • Aluminium og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet

  Denne Philips-lampe er specielt beregnet til udendørs brug. Den er robust og holdbar, så den kan oplyse din have aften efter aften. Den er konstrueret i trykstøbt aluminium og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i