Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/172894716/172894716_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Indbygningsspot

  Sæt lys på din have om aftenen

  Philips myGarden Fresco-indbygningsspotlampen udsender et smukt LED-lys, der fremhæver havens funktioner fra deres bedste side eller kaster et klart lys over mørke områder. Den er udført i holdbart metal, mens det justerbare hoved retningsbestemmer lysstrålen. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

myGarden Indbygningsspot

Fresco, inox, LED 172894716 Find lignende produkter

Sæt lys på din have om aftenen

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilden, der følger med denne Philips-lampe, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Den tændes øjeblikkeligt og giver en optimal lyseffekt og fremhæver levende farver i dit hjem.

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne Philips-lyskilde tilbyder varmt hvidt lys til en hyggelig atmosfære.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Vandtæt iht. IP23

  Vandtæt iht. IP23

  Denne udendørslampe fra Philips er specielt designet til fugtige udendørsmiljøer. Den er blevet testet nøje for at sikre god vandbestandighed. IP-niveauet er beskrevet med to tal: Det første henviser til beskyttelse mod støv, det andet mod vand. Denne udendørslampe er designet med IP23: Den er beskyttet mod vandsprøjt og er ideel til belysning på veranda eller terrasse.

 • Lang brugstid på op til 10 år

  Lang brugstid på op til 10 år

  En lyskilde, du kan stole på. LED-lyskilden, der følger med denne Philips LED-lampe, varer i op til 10.000 timer (hvilket svarer til 10 år ved et gennemsnitligt forbrug på 3 timer pr. dag med mindst 13.000 tryk på tænd/sluk-knappen). Det føles så behageligt at tænke på, at du ikke behøver at bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyskilde, mens du har den perfekte lysmæssige stemning i dit hjem.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i