Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/173064716/173064716_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Indbygningsspot

  Sæt lys på din have om aftenen

  Denne massive Philips myGarden Moss LED-indbygningsspot i rustfrit stål afmærker stier og indkørsler uden at ændre havens udseende. Førsteklasses materialer og Philips LED'er i høj kvalitet gør, at der næsten ikke er behov for vedligeholdelse, når den først er installeret. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

myGarden Indbygningsspot

Moss, inox, LED 173064716 Find lignende produkter

Sæt lys på din have om aftenen

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-teknologien, som er indbygget i denne Philips-lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende farver i dit hjem.

 • Philips tilbyder 5 års garanti på LED-modul og driver

  Philips tilbyder 5 års garanti på LED-modul og driver

  Ud over en standardgaranti på 2 år på denne lyskilde tilbyder Philips 5 års garanti på LED-systemet, det vil sige LED-modulet og driveren i denne lyskilde.

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne Philips-lyskilde tilbyder varmt hvidt lys til en hyggelig atmosfære.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • IP67 - til al slags vejr

  IP67 - til al slags vejr

  Denne udendørs belysning fra Philips er specielt designet til fugtige udendørs miljøer. Den er blevet grundigt testet for at sikre god vandbestandighed. IP-niveauet er beskrevet med to tal. Det første henviser til beskyttelse mod støv, det andet mod vand. Denne udendørs belysning er designet med IP67: Den er beskyttet mod midlertidig dækning af vand, så den er ideel til oplysning af gangstier og indkørsler. Den kan også holde til, at du kører hen over den.

 • Lang brugstid på op til 15 år

  Lang brugstid på op til 15 år

  En lyskilde, du kan stole på. De indbyggede LED'er, der anvendes i denne Philips LED-lyskilde, varer i op til 15.000 timer (hvilket svarer til 15 år ved et gennemsnitligt forbrug på 3 timer pr. dag med mindst 13.000 tryk på tænd/sluk-knappen). Det føles så behageligt at tænke på, at du ikke behøver at bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyskilde, mens du har den perfekte lysmæssige stemning i dit hjem.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i