myGarden Væglampe

Eagle, sort, LED 173183016 Find similar products
 • Nyd en smuk have med lys

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/173183016/173183016_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Væglampe

  17318/30/16 Find similar products

  Den sorte Philips myGarden Eagle-væglampe med bevægelsessensor, der er afrundet og diskret, puster liv i haven med et levende og energifyldt lys fra dens klassiske kuppelform. Placer den hvor som helst, og få masser af lys og masser af stil. See all benefits

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Nyd en smuk have med lys

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-teknologien, som er indbygget i denne Philips-lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende farver i dit hjem.

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne Philips-lyskilde tilbyder varmt hvidt lys til en hyggelig atmosfære.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Vandtæt iht. IP44

  Vandtæt iht. IP44

  Denne udendørslampe fra Philips er specielt designet til fugtige udendørsmiljøer. Den er blevet testet nøje for at sikre god vandbestandighed. IP-niveau er beskrevet med to tal: Det første henviser til beskyttelse mod støv, det andet mod vand. Denne udendørslampe er designet med IP44: Den er beskyttet mod vandsprøjt, dette produkt er det mest almindelige og er ideelt til generel udendørs brug.

 • Bevægelsessensor for komfort og sikkerhed

  Bevægelsessensor for komfort og sikkerhed

  En bevægelsessensor medfølger, som kan byde dig velkommen, når du vender hjem, eller give dig besked, når nogen nærmer sig.

See all Specifications

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.

Recently viewed products

You might be interested in