LCD-skærm

  Ergonomisk arbejdsskærm for bedre produktivitet

  Bedre arbejdsskærm: Philips Brilliance 190B9 leverer den bedste LCD-billedkvalitet nogensinde, kompakt ergonomisk base for bedre visning, indbygget lyd, Vista-forberedt, miljøvenligt design, og er klar til at løse opgaverne. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Ergonomisk arbejdsskærm for bedre produktivitet

 • TrueVision: Visning i laboratoriekvalitet

  TrueVision: Visning i laboratoriekvalitet

  TrueVision er en brancheførende, navnebeskyttet Philips test- og algoritme-teknologi til skærmjustering og finindstilling, en omfattende proces, som sikrer den ultimative skærmydelse, som overholder en standard, der er fire gange strengere end Microsofts Vista-krav, for hver eneste skærm, der forlader fabrikken – ikke bare nogle få stikprøver. Kun Philips gør sig så meget umage for at levere dette høje niveau af farvenøjagtighed og visningskvalitet i hver eneste nye skærm.

 • Zero Bright Dot™ fjerner lyse dot-fejl fra LCD-skærmen.

  Zero Bright Dot™ fjerner lyse dot-fejl fra LCD-skærmen.

  Lyse dot er fejl på et LCD-panel, som man tidligere troede var en uundgåelig del af fremstillingsprocessen. Med Zero Bright Dot™ er Philips' skærme garanteret uden dot-fejl.

 • SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, som vises på skærmen, og giver dig optimeret skærmydeevne. Denne brugervenlige grænseflade lader dig vælge mellem forskellige tilstande såsom Kontor, Billede, Underholdning, Økonomi m.v. til det pågældende formål. SmartImage optimerer dynamisk kontrasten, farvemætningen og skarpheden af billeder og videoer på baggrund af det valgte og leverer optimal skærmydelse. Økonomitilstanden omfatter markant strømbesparelse. Det hele i realtid og med et enkelt tryk på en knap!

 • SmartContrast: Giver fantastiske og fyldige sorte detajler

  SmartContrast: Giver fantastiske og fyldige sorte detajler

  SmartContrast Philips-teknologi, der analyserer det indhold, du får vist, og automatisk justerer farver og styrer baggrundsbelysningens lysstyrke for dynamisk at forbedre kontrasten. På den måde får du den bedste kvalitet digitale billeder og video, samt når du spiller spil med mange mørke nuancer. Hvis du vælger sparetilstand, justeres kontrasten, og baggrundsbelysningen finjusteres, så du får en helt perfekt visning af hverdagens programmer på kontoret og mindre strømforbrug.

 • USB-port til praktisk tilslutning af tilbehør

  USB-port til praktisk tilslutning af tilbehør

  USB-port giver brugeren mulighed for at tilslutte plug and play-multimedieenheder som f.eks. USB-hukommelsesenheder, kamera, bærbar harddisk, webkamera, PDA, printer og mange andre enheder, som har en USB-forbindelse. Den praktisk placerede USB 2.0-port på skærmen gør det muligt for USB 2.0-signaler at passere til computeren. Bemærk, at mange enheder som f.eks. kameraer og harddiske muligvis skal forsynes med yderligere strøm, da de har et større behov for strøm, end skærmens USB-port kan levere.

 • De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  Med to indgange kan du tilslutte både analoge VGA- og digitale DVI-signaler.

 • Klar til Windows Vista

  Philips' Vista-forberedte skærme er gjort klar til en levende og fascinerende visning af dette nye, visuelt sofistikerede og krævende Windows-operativsystem, som er designet til at forbedre din underholdningsoplevelse, gøre dig mere produktiv og sætte dig i stand til at kontrollere din computeroplevelse hjemme og på kontoret, idet det gør det hurtigt, effektivt og nemt at se, finde og organisere information til arbejde og leg.

 • Grønt design sparer ressourcer og reducerer driftsomkostninger

  Det miljøvenlige design er baseret på miljøbevidst opbygning af en skærm for at minimere forbruget af strøm og emballage og eliminere brugen af miljøfølsomme materialer. Som frontløbere vedrørende bæredygtighed og med vores langsigtede engagement i at reducere den miljømæssige påvirkning fra vores produkter gør vi brugerne i stand til at foretage enkle, ansvarlige valg ved køb af produkter i forhold til produkternes miljømæssige påvirkning før, under og efter deres livscyklus.

 • Indbygget stereolyd til multimedieoplevelse

  Et par stereohøjttalere i høj kvalitet indbygget i en skærm. De kan være fremadrettede eller usynlige nedadrettede, opadrettede, bagudrettede osv. afhængigt af model og design.

 • Vippe-, dreje- og højdejustering for at opnå ideel position til visning

  Compact Ergo Base er en brugervenlig skærmfod fra Philips, som kan vippes, drejes og højdetilpasses, så enhver bruger kan indstille skærmen efter deres personlige behov.

 • Problemfri justering af display-ydelse med SmartControl II

  SmartControl II er skærmbaseret software med en brugervenlig grafisk grænseflade på skærmen, som leder dig igennem finjustering af opløsning, farvekalibrering og andre displayindstillinger som f.eks. lysstyrke, kontrast, ur og fase, position, RGB, white point og – på modeller med indbyggede højttalere – lydstyrkeregulering.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i