LCD-skærm

  Elegance betyder noget

  Uovertruffen komfort møder fantastisk design: Den miljøvenlige 190C7 vil ændre den måde, du ser på skærme, med dens rene, sofistikerede, dual-tone udsmykningsforbedrende design, gennemtænkte, praktiske funktioner og uovertruffen værdi. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Elegance betyder noget

 • De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  Med to indgange kan du tilslutte både analoge VGA- og digitale DVI-signaler.

 • Smart dual-tone-design opliver rummet

  Dual-tone-design kombinerer en højglans sort strip, der findes i midten af den nederste facet, med en sølvfarvet frontfacet, så frontfacetten virker tyndere. Den fine kontrast mellem de to elementer giver liv, er tiltalende at se på og giver interessante, enestående elementer til rummets udsmykning.

 • Praktiske, diskrete kontrolknapper giver et rent udseende

  Praktiske, diskrete kontrolknapper er integrerede med brand-teksten, så de er der, når du har brug for dem, men du lægger ikke mærke til kontrolknapperne, når du ikke skal bruge dem, så de skaber et integreret, klart og rent udseende med et enkelt, men elegant og æstetisk design.

 • "Hug"-facet giver designet et varmt, harmonisk udseende

  En "hug"-facet er en specialdesignet, skråtstillet overflade, som samler front- og bagsidedesignelementerne i et varmt design, hvilket giver et varmt, harmonisk, glat og flydende udseende.

 • Klar til Windows Vista

  Philips' Vista-forberedte skærme er gjort klar til en levende og fascinerende visning af dette nye, visuelt sofistikerede og krævende Windows-operativsystem, som er designet til at forbedre din underholdningsoplevelse, gøre dig mere produktiv og sætte dig i stand til at kontrollere din computeroplevelse hjemme og på kontoret, idet det gør det hurtigt, effektivt og nemt at se, finde og organisere information til arbejde og leg.

 • 5 ms hurtig svartid

  Svartid er den periode, det tager en LCD at gå fra aktiv (sort) til inaktiv (hvid) og tilbage til aktiv (sort) igen. Den måles i millisekunder. Jo hurtigere, desto bedre: Korte svartider betyder hurtigere overgange, og det vil sige færre synlige fejl i visningen af tekster og grafik. Svartiden for til/fra er en vigtig måleenhed i forbindelse med visning af virksomhedsmateriale som dokumenter, grafer og fotos.

 • For din sikkerhed: Brandhæmmende kabinet i materiale fra luftfartsindustrien

  PC/ABS-plastikkomposit er branchens mest robuste brandhæmmende materiale til kabinetter. Dette rumalder-kompositmateriale anvendes i luftfartsindustrien og bilindustrien samt til brandalarmer, der overholder de strengeste standarder for brandsikkerhed.

 • Blyfrit design, der værner om vores miljø

  Blyfri skærmprodukter er udviklet og produceret i overensstemmelse med de skrappe standarder i European Community Restriction of Hazardous Substances (RoHS), der definerer grænserne for bly og andre giftige emner, der kan skade helbred og miljø.

 • Nemt at tilpasse skærmindstillinger med Philips SmartControl

  PC-software til finindstilling af skærmen. Philips giver brugere to muligheder for tilpasning af skærmindstillinger. De kan enten bruge On Screen Display-menuen vha. knapperne på selve skærmen eller bruge softwaren Philips SmartControl til at tilpasse skærmindstillingerne på en enkel måde.

 • Integreret strømforsyning fjerner behovet for eksterne lysnetadaptere.

  En integreret strømforsyning er en indbygget lysnetadapter, der er integreret i selve skærmen, og som erstatter klodsede eksterne lysnetadaptere.

 • Kabelholderen sikrer et ryddeligt arbejdsområde

  En holder, der følger med skærmen, og som holder styr på kabler ved at hæfte dem sammen.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i