LCD-skærm

  Lad dig omringe af underholdning

  Placer dig selv midt i en fuldstændig overvældende underholdningsoplevelse med Philips 190G6. Det spændende konkavdesign omringer dig med billeder, lyde og følelser, der får film, musik og spil til at føles langt mere virkelighedstro end nogensinde før. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Lad dig omringe af underholdning

 • ActiveBright giver en høj lysstyrke og knivskarpe farver

  ActiveBright giver High Definition TV-lignende kvalitet ved at vise klare, knivskarpe farver og en stor betragtningsvinkel, som er det allerbedste indenfor mulitimedieunderholdning.

 • Klar til at gengive signaler i formaterne standard og high definition

  En high definition-skærm er en skærm, der er designet til at levere high definition-billeder af enestående kvalitet, og den er fuldt forberedt på HD-kilder som HD settop-bokse. En HD-skærm giver bedre kvalitet end progressiv scanning, den overholder de strenge standarder for HD-skærme, som viser højkvalitets signaler i topkvalitet gennem en universel tilslutning til enten analoge VGA- eller ukomprimerede DVI-digitalforbindelser, og den understøtter HDCP. Den viser 720p (1280 x 720p ved 50 og 60 Hz progressive) og 1080i (1920x1080i ved 50 and 60 Hz interlaced) -signaler.

 • 8 ms hurtig svartid for til/fra: Fin visning af tekst og grafik

  Svartid er den periode, det tager en LCD at gå fra aktiv (sort) til inaktiv (hvid) og tilbage til aktiv (sort) igen. Den måles i millisekunder. Jo hurtigere, desto bedre: Korte svartider betyder hurtigere overgange, og det vil sige færre synlige fejl i visningen af tekst og grafik. Svartiden for til/fra er en vigtig måleenhed i forbindelse med visning af virksomhedsmateriale som dokumenter, grafer og fotos.

 • 20 watt aktiv subwoofer for dybere basgengivelse

  En subwoofer er en højtaler, der gengiver den lavere ende af lydområdet. Skærmen har en separat subwoofer, som er optimeret for at gengive basfrekvenser, samt satellithøjttalere, der er optimeret til mellemtone- og diskantfrekvenser. Resultatet er en kraftfuld gengivelse af hele det hørbare frekvensområde - fra dyb, dynamisk bas til rene, krystalklare høje toner med et minimum af forvrængning.

 • 3D Virtual surround-lyd

  Virtual 3D Surround-lyd er en avanceret lydforbedringsteknologi, der giver en simuleret surround-lydeffekt fra stereokilder, som giver en mere overvældende og realistisk lydatmosfære.

 • Brugervenlige Sound Agent 2 optimerer lydoplevelsen.

  Sound Agent 2 er et intelligent program med en morsom og nem grafisk brugerflade. Det fjerner forvirringen fra PC-lyd ved automatisk at optimere gengivelsen af alle populære formater. Sound Agent 2 gør det nemt at finindstille lydgengivelsen, så den passer til din personlige musiksmag.

 • Digitalt transmitteret PC-lyd

  Digital transmission af PC-lydsignaler over et USB-kabel i stedet for den gamle analoge mini-jackstik. Dette giver mulighed for øjeblikkelig mix til utrolige surround-effekter uden den forvrængning, som forårsages af den digitale/analoge konvertering.

 • Nem tilslutning med højhastigheds USB 2.0 hub

  Universal Serial Bus eller USB er en standardprotokol til tilslutning af tilbehør til PC'er. Da USB giver høj hastighed til en overkommelig pris, er det blevet den mest populære måde at slutte tilbehør til PC'er på. Ved at placere en USB 2.0-hub på skærmen tilbyder Philips en praktisk placeret og brugervenlig højhastigheds-USB-forbindelse til læsning, skrivning, indlæsning og overførsel af programmer, data, digitale medier eller musikfiler til, fra og mellem din PC og en eller flere USB-enheder.

 • Viser videosignaler fra en række AV-kilder.

  Vis signaler fra en lang række AV-enheder.

 • Faste hot keys for at optimere lyden af din yndlingsmusikgenrer

  Faste hot keys, der omgående ændrer audioindstillinger for at give forbedrede surround-lydeffekter. Der tilbydes fire lydindstillinger: Neutral, Rock, Jazz og Classic. Der findes lige den rigtige indstilling til ethvert formål.

 • Konkav design omringer dig med overvældende underholdning

  Ny konkav design er banebrydende indenfor underholdning. Det omringer dig med spændende billeder og lyde, som placerer dig pladask midt i centeret af en fuldstændig omsluttende og overvældende underholdningsoplevelse.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i