LCD-skærm

  Suveræn storskærm til professionelle opgaver

  Professionelle som dig selv får mere fra hånden med 190P6: Digital LightFrame™ og Perfect Panel garanterer fremragende ydeevne, produktivitetsfremmende fjernadministration af udstyr, forbedret ergonomi og blyfrit design. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Suveræn storskærm til professionelle opgaver

 • De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  Med to indgange kan du tilslutte både analoge VGA- og digitale DVI-signaler.

 • LightFrame™ DR maksimerer din skærmoplevelse

  LightFrame™ Digital Reality er en integreret software- og hardwareløsning til Philips High-End-skærme. Som bruger oplever du visuelle skærmforbedringer af høj kvalitet i kraft af de hurtige og praktiske hardware- eller softwaremenuer.

 • Display overholder ISO 13406-2 Klasse I og er uden punktfejl

  Lyse og mørke punkter er fejl på et LCD-panel. Visse producenter anser stadig lyse og mørke punkter på et LCD-panel for en uundgåelig del af produktionen, men det gør Philips ikke. Philips skærme, som overholder ISO 13406-2 klasse I, produceres med nultolerance over for pixel-fejl på LCD-paneler og de bakkes op af vores globalt dækkende Perfect Panel™-garanti, der sikrer reparation eller udskiftning af enhver LCD-skærm, som måtte have blot en enkelt lys eller mørk pixel-fejl.

 • SXGA-opløsning på 1280 x 1024 sikrer et skarpere billede.

  Opløsningen for grafikskærme angives som et antal punkter (pixel) på hele skærmen. F.eks. kan en skærm med 1280 gange 1024 pixel vise 1280 tydelige punkter på hver af 1024 linjer eller ca. 1,3 millioner pixel.

 • 8 ms hurtig svartid for til/fra: Fin visning af tekst og grafik

  Svartid er den periode, det tager en LCD at gå fra aktiv (sort) til inaktiv (hvid) og tilbage til aktiv (sort) igen. Den måles i millisekunder. Jo hurtigere, desto bedre: Korte svartider betyder hurtigere overgange, og det vil sige færre synlige fejl i visningen af tekst og grafik. Svartiden for til/fra er en vigtig måleenhed i forbindelse med visning af virksomhedsmateriale som dokumenter, grafer og fotos.

 • Skærmen drejer 90 °og har smart kabelstyring

  Super Ergo-foden er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus en intelligent kabelføring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

 • Indbygget højhastigheds-USB 2.0-løsning for nem tilslutning

  Universal Serial Bus eller USB er en standardprotokol til tilslutning af tilbehør til PC'er. Da USB giver høj hastighed til en overkommelig pris, er det blevet den mest populære måde at slutte tilbehør til PC'er på. Ved at placere en USB 2.0-løsning på en skærm tilbyder Philips en praktisk placeret og brugervenlig højhastigheds-USB-forbindelse til læsning, skrivning, indlæsning og overførsel af programmer, data, digitale medier eller musikfiler til, fra og mellem din PC og en eller flere USB-enheder.

 • Lysstyrken justeres automatisk efter det omgivende lys

  SmartBright er en funktion, kun Philips kan tilbyde, som har en indbygget sensor for at justere skærmindstillingerne automatisk, hvilket giver den allerbedste billedoplevelse, reduceret strømforbrug og forlænget skærmlevetid, samtidig med at den fjerner belastningen af øjnene pga. lys skærm - mørkt rum/mørk skærm - lyst rum - alt dette uden, at du skal bekymre dig om manuelt at justere lysstyrken på skærmen, når lyset i rummet ændres.

 • Indbyggede højttalere giver dig lyd uden rod på skrivebordet

  Højttalere, der er indbygget i en skærm.

 • Stand-alone-lydfunktion sikrer effektiv netkonference

  Indbygget avanceret firmware, der udsender lyd, selv når der ikke er noget videosignal.

 • SmartManage-kompatibilitet muliggør LAN-baseret udstyrsadministration

  SmartManage er et system, der overvåger, styrer og kontroller status for skærmenheder, og som via et LAN-netværk kan give fjernsupport til brugere, der har problemer.

 • Blyfrit design, der værner om vores miljø

  Blyfri skærmprodukter er udviklet og produceret i overensstemmelse med de skrappe standarder i European Community Restriction of Hazardous Substances (RoHS), der definerer grænserne for bly og andre giftige emner, der kan skade helbred og miljø.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i