LCD-skærm

  Avanceret skærm til krævende professionelle

  Perfekt til økonomimedarbejdere. Med et komplet udvalg af produktivitetsfremmende funktioner, SmartManage-fjernadministration, ergonomisk og blyfrit design, giver 190P7 perfekt visning og høj rentabilitet. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Avanceret skærm til krævende professionelle

 • Bred betragtningsvinkel på op til 178 grader

  Den brede betragtningsvinkel på op til 178 grader giver den tydeligste visning fra alle vinkler.

 • Hurtig 8 ms GtG-reaktionstid: Fantastisk visning af billeder i bevægelse

  GtG-reaktionstiden er den tid, det i gennemsnit tager for en pixel af gå fra en vilkårlig position til en anden, dvs. den gennemsnitlige overgangstid mellem adskillige rækker af tilfældige farveniveauer: Jo lavere reaktionstiden er, desto hurtigere er overgangstiden, hvilket betyder færre synlige billedforstyrrelser ved visning af billeder i hurtig bevægelse. GtG-reaktionstiden er en vigtig måde at måle kvaliteten af visningen af multimedieindhold som f.eks. film, video og spil på. Reaktionstiden for til/fra er en vigtig måleenhed for visning af forretningsmæssigt materiale som dokumenter, grafer og billeder.

 • SXGA-opløsning på 1280 x 1024 sikrer et skarpere billede.

  Opløsningen for grafikskærme angives som et antal punkter (pixel) på hele skærmen. F.eks. kan en skærm med 1280 gange 1024 pixel vise 1280 tydelige punkter på hver af 1024 linjer eller ca. 1,3 millioner pixel.

 • Klar til Windows Vista

  Philips' Vista-forberedte skærme er gjort klar til en levende og fascinerende visning af dette nye, visuelt sofistikerede og krævende Windows-operativsystem, som er designet til at forbedre din underholdningsoplevelse, gøre dig mere produktiv og sætte dig i stand til at kontrollere din computeroplevelse hjemme og på kontoret, idet det gør det hurtigt, effektivt og nemt at se, finde og organisere information til arbejde og leg.

 • SmartManage-kompatibilitet muliggør LAN-baseret udstyrsadministration

  SmartManage er et system, der overvåger, styrer og kontroller status for skærmenheder, og som via et LAN-netværk kan give fjernsupport til brugere, der har problemer.

 • Skærmen drejer 90 grader og har smart kabelstyring

  Super Ergo-foden er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus en intelligent kabelføring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

 • Vip og drej skærmen, så du får den rigtige betragtningsvinkel.

  Skærmtiltning og -drejning er en mekanisme, der er indbygget i skærmens fod, som giver dig mulighed for at dreje og vippe skærmen bagud eller fremad.

 • Lysstyrken justeres automatisk efter det omgivende lys

  SmartBright er en funktion, kun Philips kan tilbyde, som har en indbygget sensor for at justere skærmindstillingerne automatisk, hvilket giver den allerbedste billedoplevelse, reduceret strømforbrug og forlænget skærmlevetid, samtidig med at den fjerner belastningen af øjnene pga. lys skærm - mørkt rum/mørk skærm - lyst rum - alt dette uden, at du skal bekymre dig om manuelt at justere lysstyrken på skærmen, når lyset i rummet ændres.

 • Nemt at tilpasse skærmindstillinger med Philips SmartControl

  PC-software til finjustering af skærmen. Philips giver brugere to muligheder for tilpasning af skærmindstillinger. De kan enten bruge On Screen Display-menuen vha. knapperne på selve skærmen eller bruge softwaren Philips SmartControl til at tilpasse skærmindstillingerne på en enkel måde.

 • Dobbelt DVI giver en bedre understøttelse af flere PC-kildeindgange

  Mulighed for at skifte mellem flere PC-kilder på en enkelt skærm i stedet for at anvende en separat skærm til hver enkelt PC. To DVI-indgange er særligt praktisk, når der arbejdes med virksomhedsapplikationer. Med en genvejstast skifter skærmen mellem computerne, uden at kablerne skal skiftes.

 • Indbygget højhastigheds-USB 2.0-løsning for nem tilslutning

  Universal Serial Bus eller USB er en standardprotokol til tilslutning af tilbehør til PC'er. Da USB giver høj hastighed til en overkommelig pris, er det blevet den mest populære måde at slutte tilbehør til PC'er på. Ved at placere en USB 2.0-løsning på en skærm tilbyder Philips en praktisk placeret og brugervenlig højhastigheds-USB-forbindelse til læsning, skrivning, indlæsning og overførsel af programmer, data, digitale medier eller musikfiler til, fra og mellem din PC og en eller flere USB-enheder.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i