LCD widescreen-skærm

  LCD-skærm og TV Combi med alle funktioner

  Kombiner arbejde og underholdning med denne mutilfunktionelle widescreen-skærm! Med et stort, bredt visningsområde, TV, video og HDMI-indgang samt indbyggede højttalere forstærker Philips 190TW8 din produktivitet og giver dig ultimativ nydelse. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LCD widescreen-skærm

Bredde 19, 1", WXGA+ 190TW8FB/00 Find lignende produkter

LCD-skærm og TV Combi med alle funktioner

 • HD Ready til visning af HD-signaler i højeste kvalitet

  HD Ready til visning af HD-signaler i højeste kvalitet

  Nyd den exceptionelle billedkvalitet af ægte high definition-billeder, og vær fuldt forberedt til HD-kilder som HDTV-settopboks eller Blu-ray. HD Ready er et beskyttet mærke, der giver bedre billedkvalitet end progressiv scanning. Det overholder strenge standarder, der er etableret af EICTA, for at kunne tilbyde en HD-skærm, der viser fordelene i opløsning og billedkvalitet ved et high definition TV-signal. Det har en universel tilslutning til såvel analog YPbPr som ukomprimerede, digitale DVI- eller HDMI-signaler, og det understøtter HDCP. Det kan vise 720p og 1080i signaler ved 50 og 60 Hz.

 • Indbygget TV-modul til visning af TV-programmer på PC-skærmen.

  En TV-tuner, der er indbygget i en skærm, så du kan få vist TV-programmer samt computer-data.

 • HDMI-forberedt til video og lyd af bedste kvalitet i ét enkelt kabel

  En HDMI-forberedt enhed har al den nødvendige hardware til at modtage HDMI-input (High-Definition Multimedia Interface) samt video- og lydsignaler i høj kvalitet, der sendes via et enkelt kabel fra en PC eller en række andre AV-kilder, herunder set-top-bokse, DVD-afspillere og AV-modtagere.

 • Flere lyd-/videoindgange (480i/p, 720p, 1080i)

  Flere AV-indgange muliggør mange forskellige formater ved tilslutning af video- og lydenheder (480i/p, 720p, 1080i).

 • Nyd multimedieoplevelser med indbyggede højttalere.

  Højttalere, der er indbygget i en skærm.

 • 5 ms hurtig svartid

  Svartid er den periode, det tager en LCD at gå fra aktiv (sort) til inaktiv (hvid) og tilbage til aktiv (sort) igen. Den måles i millisekunder. Jo hurtigere, desto bedre: Korte svartider betyder hurtigere overgange, og det vil sige færre synlige fejl i visningen af tekster og grafik. Svartiden for til/fra er en vigtig måleenhed i forbindelse med visning af virksomhedsmateriale som dokumenter, grafer og fotos.

 • WSXGA+ Wide-format med opløsning på 1440 x 900 pixel giver et skarpere billede

  WXGA+ eller Wide Extended Graphics Array-plus er en standard, som angiver grafikskærmens muligheder for at vise opløsninger på op til 1440 x 900 pixel og understøtter samtidig visning af mere end én million farver. WXGA gør det muligt for skærme at køre uden interlacing. Det sikrer en bedre visning med nøjagtige farver.

 • Kompakt og slankt design, der passer ind i ethvert rum

  Dette design lægger vægt på et elegant og kompakt udseende, der sparer plads og passer overalt.

 • 3D-kamfilter giver bedre billedkvalitet

  3D kombinationsfilteret adskiller lysstyrke og farvesignaler bedre i 3D-domænet for at fjerne farvefejl, udtværing og forvrængning i billedet. Det digitale 3D kombinationsfilter foretager sammenligninger af de enkelte delbilleder i TV-billedet for at adskille farveinformationen fra det sort/hvide signal. Du får et skarpere billede helt uden moiré og flimmer.

 • Pålidelig lydforbindelse via en SPDIF koaksialforbindelse

  Et SPDIF-koaksialkabel er en meget pålidelig måde at tilslutte digitale lydenheder på.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i