LCD-skærm med LED-baggrundsbelysning

    Nyd fremragende LED-billeder i levende farver

    Det er en fornøjelse at bruge denne attraktive, slanke skærm. Vigtige funktioner som SmartContrast, der sikrer varme, klare billeder, gør den til et godt valg! Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LCD-skærm med LED-baggrundsbelysning

V-line, 19"/48, 3 cm 190V3LSB5/00 Find lignende produkter

Nyd fremragende LED-billeder i levende farver

  • SmartContrast på 10000000:1, der sikrer forbløffende fyldige sorte detaljer

    SmartContrast på 10000000:1, der sikrer forbløffende fyldige sorte detaljer

    Du vil have LCD-fladskærmen med den højeste kontrast og de mest levende billeder. Avanceret videobehandling fra Philips kombineret med unik teknologi, der giver voldsom nedtoning og fremmer baggrundsbelysningen, skaber levende billeder. SmartContrast forøger kontrasten med enestående sortniveau og nøjagtig gengivelse af mørke skygger og farver. Det giver et klart, livagtigt billede med høj kontrast og levende farver.

  • LED-teknologi med naturlige farver

    Hvide LED'er er Solid State-enheder, der lyser op til fuld, ensartet lysstyrke hurtigere og dermed sparer opstartstid. LED'erne er uden kviksølv. Det medfører mulighed for miljøvenligt genbrug og bortskaffelse. LED'erne giver også bedre mulighed for dæmpning af LCD-baggrundsbelysning og dermed superhøjt kontrastforhold. Det giver suveræn farvegengivelse takket være den ensartede lysstyrke over hele skærmen.

  • Nem justering af skærmydeevne med SmartControl Lite

    SmartControl Lite er næste generation inden for skærmstyringssoftware med 3D-ikonbaseret brugergrænseflade. Det giver brugeren mulighed for at finjustere de fleste parametre for skærmen som f.eks. farver, lysstyrke, skærmkalibrering, multimedier, id-administration osv. ved brug af musen.

  • Miljøvenligt display uden kviksølv

    Philips-skærme med LED-baggrundsbelysning er uden kviksølv (som er en af de mest giftige naturlige stoffer for mennesker og dyr). Det giver mulighed for miljøvenlig anvendelse i hele produktets levetid, lige fra fremstilling til bortskaffelse.

  • Energy Star betyder effektiv energiudnyttelse og et lavt strømforbrug

    Energy Star er et amerikansk EPA-sponsoreret energieffektivitetsprogram, der også er indført i mange andre lande. Energy Star-certificering sikrer, at du køber et produkt, der lever op til de seneste standarder for strømeffektivitet, og som fungerer med den maksimale strømeffektivitet på alle betjeningsniveauer. Nye Philips-skærme er certificeret efter specifikationerne i Energy Star 5.0 og lever op til eller overgår standarden. I sleep-tilstand kræver Energy Star 5.0 f.eks. mindre end 1 watt strømforbrug, hvorimod Philips-skærme forbruger mindre end 0,5 watt. Du kan få flere oplysninger på www.energystar.gov

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i