LCD-skærm

  LCD-skærm

  Design og ydeevne betyder noget!

  Den ultimative skærm til din livsstil! Den fantastiske ydeevne fra Philips 190X7 vil ryste din verden. 190X7 kombinerer SmartImage Lite til multimedieoplevelser med et cool, nyskabende og banebrydende design. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Design og ydeevne betyder noget!

 • Optimer reaktionstiden for forskellige betragtningskrav.

  Optimer reaktionstiden for forskellige betragtningskrav.

  SmartResponse er en eksklusiv Philips-teknologi, der justerer reaktionstiden til programkrav, hvilket giver hurtigere reaktionstider for spil og videoer eller bedre farvemætning ved visning af fotos og stillestående billeder.

 • SmartContrast: Optimeret kontrast for at give visuel klarhed

  SmartContrast: Optimeret kontrast for at give visuel klarhed

  SmartContrast er Philips' teknologi, som analyserer det indhold, du får vist, og automatisk justerer farver og kontrollerer lysstyrken af baggrundsbelysningen for dynamisk at forbedre kontrasten for de bedste digitale billeder og give optimal kontrast for bedre underholdning, når du ser video eller spiller spil med mange mørke nuancer. Når du vælger sparetilstand, bliver kontrasten justeret og baggrundsbelysningen finjusteret for en perfekt visning af hverdagens programmer på kontoret og mindre strømforbrug.

 • Hurtig reaktionstid på op til 2 ms

  Hurtig reaktionstid på op til 2 ms

  GtG-reaktionstiden er den tid, det i gennemsnit tager for en pixel af gå fra en vilkårlig position til en anden, dvs. den gennemsnitlige overgangstid mellem adskillige rækker af tilfældige farveniveauer: Jo lavere reaktionstiden er, desto hurtigere er overgangstiden, hvilket betyder færre synlige billedforstyrrelser ved visning af billeder i hurtig bevægelse. GtG-reaktionstiden er en vigtig måde at måle kvaliteten af visningen af multimedieindhold som f.eks. film, video og spil på.

 • USB-port til praktisk tilslutning af tilbehør

  USB-port til praktisk tilslutning af tilbehør

  USB (Universal Serial Bus) er en standard-protokol til at forbinde PC'er med eksterne enheder. På grund af den høje hastighed til lave omkostninger er USB blevet den mest populære metode til at koble tilbehør til en computer. En port placeret på en monitor inden for brugerens rækkevidde sikrer en nem højhastighedsforbindelse til USB-enheder på et praktisk sted (Understøttelse af USB 2.0 afhænger af din PC's USB konfiguration. Når din monitor er forbundet til en PC, der understøtter USB 2.0, er den USB 2.0 kompatibel).

 • Klar til Windows Vista

  Philips' Vista-forberedte skærme er gjort klar til en levende og fascinerende visning af dette nye, visuelt sofistikerede og krævende Windows-operativsystem, som er designet til at forbedre din underholdningsoplevelse, gøre dig mere produktiv og sætte dig i stand til at kontrollere din computeroplevelse hjemme og på kontoret, idet det gør det hurtigt, effektivt og nemt at se, finde og organisere information til arbejde og leg.

 • SmartImage Lite til forbedret LCD-filmoplevelse

  SmartImage Lite er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det viste indhold på skærmen. Med udgangspunkt i det scenarie, som du vælger, forbedrer SmartImage Lite på dynamisk vis kontrast, farvemætning og skarphed på billeder og videoer, så du får en ultimativ synsoplevelse - det hele i realtid og med tryk på blot én knap.

 • Display overholder ISO 13406-2 Klasse I og er uden punktfejl

  Lyse og mørke punkter er fejl på et LCD-panel. Visse producenter anser stadig lyse og mørke punkter på et LCD-panel for en uundgåelig del af produktionen, men det gør Philips ikke. Philips skærme, som overholder ISO 13406-2 klasse I, produceres med nultolerance over for pixel-fejl på LCD-paneler og de bakkes op af vores globalt dækkende Perfect Panel™-garanti, der sikrer reparation eller udskiftning af enhver LCD-skærm, som måtte have blot en enkelt lys eller mørk pixel-fejl.

 • DVI-D-indgang og HDCP-understøttelse

  High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP) er et kopibeskyttet system, som er integreret i DVI-stikket. Det bidrager til at forhindre ulovlig duplikering af kopibeskyttet indhold. HDCP gør det muligt for dig at afspille beskyttet indhold såsom film og koncerter. Den kontrollerer signalet for at forhindre piratkopiering, og vil kun afspille lovlige eksemplarer af indholdet.

 • Ultramoderne SmartTouch-betjeningsknapper

  SmartTouch-betjeningsknapper er intelligente, lynhurtigt reagerende, berøringsfølsomme ikoner, som erstatter almindelige knapper. SmartTouch-betjeningsknapperne tænder f.eks. for skærmen eller gør den lysere eller skarpere med SmartImage Lite. Når de er aktiveret, lyser LightTouch-ikonerne for at angive, at dine kommandoer er udført.

 • Det nye og banebrydende design udtrykker din livsstil!

  Et eksklusivt designkoncept, der kombinerer glatte, flydende linjer, der minder om fine, moderne skulpturer, med ultramoderne materialer og et teknologisk anstrøg, så du får en skærm, der udtrykker din livsstil.

 • Nyd multimedieoplevelser med indbyggede højttalere.

  Højttalere, der er indbygget i en skærm.

 • Integreret strømforsyning fjerner behovet for eksterne lysnetadaptere.

  En integreret strømforsyning er en indbygget lysnetadapter, der er integreret i selve skærmen, og som erstatter klodsede eksterne lysnetadaptere.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i