LED-skærm

  LED-display: Kontrasten har aldrig været bedre!!

  Dette miljøvenlige LED-display har et enestående kontrastforhold på 1.000.000:1. Med VGA-indgange, naturlige farver, SmartContrast og blankt finish er 191EL1 et fantastisk valg til alle dine behov. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED-display: Kontrasten har aldrig været bedre!!

 • SmartContrast 1.000.000:1 giver fantastike sorte detaljer

  SmartContrast 1.000.000:1 giver fantastike sorte detaljer

  Du vil have LCD-fladskærmen med den højeste kontrast og de mest levende billeder. Avanceret videobehandling fra Philips kombineret med unik teknologi, der giver voldsom nedtoning og fremmer baggrundsbelysningen, skaber levende billeder. SmartContrast forøger kontrasten med enestående sortniveau og nøjagtig gengivelse af mørke skygger og farver. Det giver et klart, livagtigt billede med høj kontrast og levende farver.

 • Nem billedformatkontrol til skift mellem bredformat og 4:3-format

  Nem billedformatkontrol til skift mellem bredformat og 4:3-format

  Philips' nem billedformatkontrol bruges til at skifte mellem 4:3-format og bredformat og tilbage igen for at tilpasse skærmens billedformat til dit indhold. Brug det til at se brede dokumenter uden at scrolle, se bredformatsfiler i bredformattilstand, eller se indhold i originalt 4:3-format uden forvrængning.

 • Klar til at vise HD-indhold

  En high definition-skærm er en skærm, der er designet til at levere high definition-billeder af enestående kvalitet, og den er fuldt forberedt på HD-kilder som HD set-top-bokse. En HD-skærm giver bedre kvalitet end progressiv scanning, den overholder de strenge standarder for HD-skærme, som viser højkvalitets signaler i topkvalitet gennem en universel tilslutning til enten analoge VGA- eller ukomprimerede DVI-digitalforbindelser, og den understøtter HDCP. Den viser 720p (1280 x 720p ved 50 og 60 Hz progressive) og 1080i (1920x1080i ved 50 and 60 Hz interlaced) -signaler.

 • LED-teknologi sikrer naturlige farver

  Hvide LED'er er Solid State-enheder, der lyser op til fuld, ensartet lysstyrke hurtigere og dermed sparer opstartstid. LED'erne er uden kviksølv. Det medfører mulighed for miljøvenligt genbrug og bortskaffelse. LED'erne giver også bedre mulighed for dæmpning af LCD-baggrundsbelysning og dermed superhøjt kontrastforhold. Det giver suveræn farvegengivelse takket være den ensartede lysstyrke over hele skærmen.

 • 5 ms hurtig svartid

  Svartid er den periode, det tager en LCD at gå fra aktiv (sort) til inaktiv (hvid) og tilbage til aktiv (sort) igen. Den måles i millisekunder. Jo hurtigere, desto bedre: Korte svartider betyder hurtigere overgange, og det vil sige færre synlige fejl i visningen af tekster og grafik. Svartiden for til/fra er en vigtig måleenhed i forbindelse med visning af virksomhedsmateriale som dokumenter, grafer og fotos.

 • Blankt finish, som pynter i dit hjems indretning

  Et attraktivt, elegant, blankt finish, der passer til og supplerer din indretning.

 • Miljøvenligt display uden kviksølv

  Philips-skærme med LED-baggrundsbelysning er uden kviksølv (som er en af de mest giftige naturlige stoffer for mennesker og dyr). Det giver mulighed for miljøvenlig anvendelse i hele produktets levetid, lige fra fremstilling til bortskaffelse. Som frontløbere inden for bæredygtighed og med vores langsigtede engagement i at reducere den miljømæssige påvirkning fra vores produkter, gør vi brugerne i stand til at foretage enkle, ansvarlige valg, når de skal købe produkter, og den miljømæssige påvirkning valget af disse produkter indebærer før, under og efter deres livscyklus.

 • Miljøvenlige materialer, der lever op til internationale standarder

  Med bæredygtighed som en strategisk drivkraft for virksomheden er det Philips' mål at bruge miljøvenlige materialer i hele sit nye produktsortiment. Blyfri materialer bruges i hele sortimentet. Til alle faste plasticdele, dele af metalkabinetter og emballeringsmateriale anvendes 100 % genanvendeligt materiale. Der er opnået en væsentlig reduktion i indholdet af kviksølv i lamper. Vi overholder nøje RoHs-standarderne, som sikrer, at alle farlige materialer fjernes. Du kan læse mere om bæredygtighed og Philips på http://www.asimpleswitch.com/global/

 • Energy Star betyder effektiv energiudnyttelse og et lavt strømforbrug

  Energy Star er et amerikansk EPA-sponsoreret energieffektivitetsprogram, der også er indført i mange andre lande. Energy Star-certificering sikrer, at du køber et produkt, der lever op til de seneste standarder for strømeffektivitet, og som fungerer med den maksimale strømeffektivitet på alle betjeningsniveauer. Nye Philips-skærme er certificeret efter specifikationerne i Energy Star 5.0 og lever op til eller overgår standarden. I sleep-tilstand kræver Energy Star 5.0 f.eks. mindre end 1 watt strømforbrug, hvorimod Philips-skærme forbruger mindre end 0,5 watt. Du kan få flere oplysninger på www.energystar.gov

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i