LCD widescreen-skærm

  Integreret 16:9 HD-skærm i blankt design

  Denne Vista-forberedte 191EW9 giver dig 16:9 widescreen-skærm med HD-kvalitet og et blankt design. Den overflødiggør dyrt ekstraudstyr uden at gå på kompromis med kvaliteten. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LCD widescreen-skærm

19" bred, 18, 5" visningsområde, WXGA 191EW9FB/00 Find lignende produkter

Integreret 16:9 HD-skærm i blankt design

 • SmartContrast på 8.000:1, der sikrer forbløffende fyldige sorte detaljer

  SmartContrast på 8.000:1, der sikrer forbløffende fyldige sorte detaljer

  Du vil have LCD-fladskærmen med den højeste kontrast og de mest levende billeder. Avanceret videobehandling fra Philips kombineret med unik teknologi, der giver voldsom nedtoning og fremmer baggrundsbelysningen, skaber levende billeder. SmartContrast forøger kontrasten med enestående sortniveau og nøjagtig gengivelse af mørke skygger og farver. Løsningen giver et klart, livagtigt billede med høj kontrast og levende farver.

 • Nem billedformatkontrol til skift mellem bredformat og 4:3-format

  Nem billedformatkontrol til skift mellem bredformat og 4:3-format

  Philips Auto Picture-formatkontrol bruges til at skifte mellem 4:3-format og bredformat og tilbage igen for at tilpasse skærmens billedformat til dit indhold. Brug det til at se brede dokumenter uden at scrolle, se bredformatsfiler i widescreen-tilstand, eller se indhold i originalt 4:3-format uden forvrængning.

 • Energy Star betyder effektiv energiudnyttelse og et lavt strømforbrug

  Energy Star betyder effektiv energiudnyttelse og et lavt strømforbrug

  Elektriske produkter til privat brug med Energy Star-mærket er designet til at bruge mindre energi - og det betyder, at du sparer penge, samtidig med at belastningen af miljøet er mindre. Faktisk er strømforbruget for produkter, der overholder Energy Star, under 1 watt i standby-tilstand. Philips er Energy Star-partner og udvikler derfor produkter, som overholder retningslinjerne for energieffektivitet. Dette opnås gennem et lavt strømforbrug i standby-tilstand, hvilket igen opnås med brug af innovativt designede standby-kredse og en streng kontrol i forbindelse med udvælgelse af komponenter, der er udført i højeffektive materialer.

 • Klar til at gengive signaler i formaterne standard og high definition

  En high definition-skærm er en skærm, der er designet til at levere high definition-billeder af enestående kvalitet, og den er fuldt forberedt på HD-kilder som HD settop-bokse. En HD-skærm giver bedre kvalitet end progressiv scanning, den overholder de strenge standarder for HD-skærme, som viser højkvalitets signaler i topkvalitet gennem en universel tilslutning til enten analoge VGA- eller ukomprimerede DVI-digitalforbindelser, og den understøtter HDCP. Den viser 720p (1280 x 720p ved 50 og 60 Hz progressive) og 1080i (1920x1080i ved 50 and 60 Hz interlaced) -signaler.

 • 16:9 skærm for de bedste widescreenspil og video

  Billedformatet er et udtryk for et videobilledes bredde sammenlignet med dets højde. 16:9 billedformatet til widescreen er standard for universelt og high definition TV og europæisk digital-TV. Et oprindeligt 16:9 betyder fremragende visning af spil og video uden bjælker i toppen og i bunden af billedet og uden det tab af kvalitet, som er en følge af skalering, dvs. ændring af billeder, så de passer til en anden skærmstørrelse.

 • 5 ms hurtig svartid

  Svartid er den periode, det tager en LCD at gå fra aktiv (sort) til inaktiv (hvid) og tilbage til aktiv (sort) igen. Den måles i millisekunder. Jo hurtigere, desto bedre: Korte svartider betyder hurtigere overgange, og det vil sige færre synlige fejl i visningen af tekster og grafik. Svartiden for til/fra er en vigtig måleenhed i forbindelse med visning af virksomhedsmateriale som dokumenter, grafer og fotos.

 • Overholder RoHS-standarder til gavn for miljøet

  Philips' skærmprodukter er udviklet og produceret i overensstemmelse med de skrappe standarder i RoHS (Restriction of Hazardous Substances), der definerer grænserne for bly og andre giftige stoffer, der kan skade miljøet.

 • Blankt finish, som pynter i dit hjems indretning

  Et attraktivt, elegant, blankt finish, der passer til og supplerer din indretning.

 • Klar til Windows Vista

  Philips' Vista-forberedte skærme er gjort klar til en levende og fascinerende visning af dette nye, visuelt sofistikerede og krævende Windows-operativsystem, som er designet til at forbedre din underholdningsoplevelse, gøre dig mere produktiv og sætte dig i stand til at kontrollere din computeroplevelse hjemme og på kontoret, idet det gør det hurtigt, effektivt og nemt at se, finde og organisere information til arbejde og leg.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i