LED-skærm med digital TV-tuner

  LED-skærm med digital TV-tuner

  Få fremragende TV-visning på din LED-skærm

  Oplev fremragende TV-programmer på din LED-TV-skærm. Kombineret med HDMI-input, stereolyd og moderne berøringsknapper - 191TE2L er klar til at underholde dig! Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED-skærm med digital TV-tuner

T-line, 18, 5"/47 cm 191TE2LB/00 Find lignende produkter

Få fremragende TV-visning på din LED-skærm

 • HD Ready til visning af HD-signaler i højeste kvalitet

  HD Ready til visning af HD-signaler i højeste kvalitet

  Nyd den exceptionelle billedkvalitet af ægte high definition-billeder, og vær fuldt forberedt til HD-kilder som HDTV-set-top-boks eller Blu-ray. HD Ready er et beskyttet mærke, der giver bedre billedkvalitet end progressiv scanning. Det overholder strenge standarder, der er etableret af EICTA, for at kunne tilbyde en HD-skærm, der viser fordelene i opløsning og billedkvalitet ved et high definition TV-signal. Det har en universel tilslutning til såvel analog YPbPr som ukomprimerede, digitale DVI- eller HDMI-signaler, og det understøtter HDCP. Det kan vise 720p og 1080i signaler ved 50 og 60 Hz.

 • SmartContrast på 20.000.000:1, der sikrer forbløffende fyldige sorte detaljer

  SmartContrast på 20.000.000:1, der sikrer forbløffende fyldige sorte detaljer

  Du vil have LCD-fladskærmen med den højeste kontrast og de mest levende billeder. Avanceret videobehandling fra Philips kombineret med unik teknologi, der giver voldsom nedtoning og fremmer baggrundsbelysningen, skaber levende billeder. SmartContrast forøger kontrasten med enestående sortniveau og nøjagtig gengivelse af mørke skygger og farver. Det giver et klart, livagtigt billede med høj kontrast og levende farver.

 • Incredible Surround™ – forbedret lydoplevelse

  Incredible Surround™ – forbedret lydoplevelse

  Incredible Surround™ er en lydteknologi fra Philips, der forstørrer lydfeltet markant for at give større dybde til lyden. Med avanceret elektronisk faseskift blander Incredible Surround™ lyde fra venstre og højre kanal på en sådan måde, at det øger den virtuelle afstand mellem de to højttalere. Denne større spredning forbedrer i høj grad stereoeffekten og skaber en mere naturlig lyddimension. Med Incredible Surround™ kan du opleve total surround med større dybde og bredde i lyden – uden at bruge flere højttalere.

 • HDMI-udgang til multimedieoplevelser i topkvalitet

  HDMI-udgang til multimedieoplevelser i topkvalitet

  En enhed med HDMI-udgang har al den nødvendige hardware til at modtage HDMI-input (High-Definition Multimedia Interface) samt video- og lydsignaler i høj kvalitet, der sendes via et enkelt kabel fra en PC eller en række andre AV-kilder, herunder set-top-bokse, DVD-afspillere og AV-modtagere og videokameraer.

 • SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, der vises på skærmen, og giver optimeret skærmydeevne. Denne brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at vælge mellem en række tilstande, f.eks. Kontor, Billede, Underholdning, Sparetilstand osv., så det passer til den aktuelle anvendelse. SmartImage optimerer på dynamisk vis kontrast, farvemætning og skarphed for billeder og video, så du får en ultimativ skærmydeevne. Indstillingen Sparetilstand giver store strømbesparelser. Det hele er i realtid og med tryk på blot én knap!

 • LED-teknologi sikrer naturlige farver

  Hvide LED'er er Solid State-enheder, der lyser op til fuld, ensartet lysstyrke hurtigere og dermed sparer opstartstid. LED'erne er uden kviksølv. Det medfører mulighed for miljøvenligt genbrug og bortskaffelse. LED'erne giver også bedre mulighed for dæmpning af LCD-baggrundsbelysning og dermed superhøjt kontrastforhold. Det giver suveræn farvegengivelse takket være den ensartede lysstyrke over hele skærmen.

 • Indbygget TV-tuner til visning af TV-programmer på PC-skærmen

  En TV-tuner, der er indbygget i en skærm, så du kan få vist TV-programmer samt computer-data.

 • Moderne berøringsknapper

  Berøringsknapper er intelligente, berøringsfølsomme ikoner, som erstatter de almindelige knapper og giver brugeren mulighed for at tilpasse skærmen efter behov. Berøringsknapperne reagerer på den mindste berøring og giver skærmen et moderne udtryk

 • MPEG4 HDTV-modtagelse med DVBT-tuner

  Med HDTV kan du se High Definition TV i den bedste billed- og lydkvalitet uden en ekstra set-top-boks. Med den indbyggede DVBT-tuner, som kan håndtere de nyeste MPEG-4-formater, kan du nu modtage og se High Definition TV-programmer og andet fyldigt multimedieindhold i digital kvalitet

 • SmartSound vælger en perfekt tilstand til lydgengivelse

  Med SmartSound kan du vælge forskellige tilstande, som Film, Spil, Musik osv., og derved automatisk aktivere foruddefinerede frekvenser for at forbedre lyden i forbindelse med den pågældende funktion

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i