LCD-skærm

  Skærm med høj produktivitet til anvendelse i medicinske miljøer

  Denne EN/IEC 60601-1-certificerede Philips 200P7MG-skærm med hurtig svartid og høj opløsning er udviklet til at opfylde de høje krav til resultater og produktivitet inden for sundhedsvæsenet. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Skærm med høj produktivitet til anvendelse i medicinske miljøer

 • Klar til Windows Vista

  Philips' Vista-forberedte skærme er gjort klar til en levende og fascinerende visning af dette nye, visuelt sofistikerede og krævende Windows-operativsystem, som er designet til at forbedre din underholdningsoplevelse, gøre dig mere produktiv og sætte dig i stand til at kontrollere din computeroplevelse hjemme og på kontoret, idet det gør det hurtigt, effektivt og nemt at se, finde og organisere information til arbejde og leg.

 • EN/IEC 60601-1 certificeret til medicinske miljøer

  EN/IEC 60601 er en international standard for medicinsk udstyr, der er udarbejdet af Technical Committee of the International Electrotechnical Commission, som er en førende verdensomspændende organisation, der udarbejder og udgiver internationale standarder for alle elektriske, elektroniske og relaterede teknologier. Nogle af standardens afsnit fastlægger generel sikkerhed og elektroniske emissioner. Alt hospitalsudstyr skal overholde de strenge standarder for elektrisk sikkerhed for medicinsk udstyr (IEC 60601-1 / EN 60601-1) samt medicinske ECM-standarder (IEC 60601-1-2, EN 60601-1-2) for medicinske skærme.

 • SmartManage-kompatibilitet muliggør LAN-baseret udstyrsadministration

  SmartManage er et system, der overvåger, styrer og kontroller status for skærmenheder, og som via et LAN-netværk kan give fjernsupport til brugere, der har problemer.

 • UXGA-opløsning på 1600 x 1200 pixel giver et skarpere billede.

  Opløsningen for grafikskærme angives som et antal punkter (pixel) på hele skærmen. En skærm med 1600 gange 1200 pixel vise 1600 tydelige punkter på hver af 1200 linjer eller ca. 2 millioner pixel. Dette sikrer en bedre visning og en nøjagtig farvegengivelse.

 • Bred betragtningsvinkel på op til 178 grader

  Den brede betragtningsvinkel på op til 178 grader giver den tydeligste visning fra alle vinkler.

 • Tre muligheder for signalindgang giver maksimal fleksibilitet for skærmen

  Den tredobbelte indgang er en måde at vise digitale og analoge signaler på. En skærm med tredobbelt indgang har ét D-Sub- (VGA) og ét DVI-I-stik. "DVI-I"-stikket understøtter enten en digital eller en analog signalindgang via en adapter (ekstraudstyr), hvilket giver maksimal skærmfleksibilitet og en garanti mod at din skærm bliver forældet.

 • 16 ms reaktionstid for til/fra: Forbedret visning af tekst og grafik

  Reaktionstid er den periode, det tager en flydende krystalcelle at gå fra aktiv (sort) til inaktiv (hvid) og tilbage til aktiv (sort) igen. Den måles i millisekunder. Jo hurtigere, desto bedre: Korte reaktionstider betyder hurtigere overgange, og det vil sige færre synlige fejl i visningen af tekst og grafik. Reaktionstiden for til/fra er en vigtig måleenhed i forbindelse med visning af virksomhedsmateriale som dokumenter, grafer og fotos.

 • Skærmen drejer 90 grader og har smart kabelstyring

  Super Ergo-foden er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus en intelligent kabelføring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

 • Nemt at tilpasse skærmindstillinger med Philips SmartControl

  PC-software til finjustering af skærmen. Philips giver brugere to muligheder for tilpasning af skærmindstillinger. De kan enten bruge On Screen Display-menuen vha. knapperne på selve skærmen eller bruge softwaren Philips SmartControl til at tilpasse skærmindstillingerne på en enkel måde.

 • Indbygget højhastigheds-USB 2.0-løsning for nem tilslutning

  Universal Serial Bus eller USB er en standardprotokol til tilslutning af tilbehør til PC'er. Da USB giver høj hastighed til en overkommelig pris, er det blevet den mest populære måde at slutte tilbehør til PC'er på. Ved at placere en USB 2.0-løsning på en skærm tilbyder Philips en praktisk placeret og brugervenlig højhastigheds-USB-forbindelse til læsning, skrivning, indlæsning og overførsel af programmer, data, digitale medier eller musikfiler til, fra og mellem din PC og en eller flere USB-enheder.

 • Nem Plug-and-Play DVI tilslutning giver den fulde digitale oplevelse

  Produktet leveres med et DVI-kabel, som sikrer digital visning i høj kvalitet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i