LCD widescreen-skærm

  LCD widescreen-skærm

  Større og bredere skærm: Få større produktivitet i virksomheden

  200WB7 har stor komfort takket være widescreen, bedre ydeevne, brugervenlige funktioner og et misundelsesvækkende cost-benefit-forhold - et oplagt valg for erhvervsvirksomheder. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Større og bredere skærm: Få større produktivitet i virksomheden

 • De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  Med to indgange kan du tilslutte både analoge VGA- og digitale DVI-signaler.

 • USB-port til praktisk tilslutning af tilbehør

  USB-port til praktisk tilslutning af tilbehør

  USB (Universal Serial Bus) er en standard-protokol til at forbinde PC'er med eksterne enheder. På grund af den høje hastighed til lave omkostninger er USB blevet den mest populære metode til at koble tilbehør til en computer. En port placeret på en monitor inden for brugerens rækkevidde sikrer en nem højhastighedsforbindelse til USB-enheder på et praktisk sted (Understøttelse af USB 2.0 afhænger af din PC's USB konfiguration. Når din monitor er forbundet til en PC, der understøtter USB 2.0, er den USB 2.0 kompatibel).

 • Klar til Windows Vista

  Philips' Vista-forberedte skærme er gjort klar til en levende og fascinerende visning af dette nye, visuelt sofistikerede og krævende Windows-operativsystem, som er designet til at forbedre din underholdningsoplevelse, gøre dig mere produktiv og sætte dig i stand til at kontrollere din computeroplevelse hjemme og på kontoret, idet det gør det hurtigt, effektivt og nemt at se, finde og organisere information til arbejde og leg.

 • WSXGA Wide-format med 1.680 x 1.050 pixel opløsning giver et skarpere billede

  WideScreen-format fra Super Extended Graphics Array. En skærmspecifikation, som kan vise en opløsning på 1.680 x 1.050 eller ca. 1,7 millioner pixel.

 • 8 ms hurtig reaktionstid for til/fra: Fin visning af tekst og grafik

  Reaktionstid er den periode, det tager en flydende krystalcelle at gå fra aktiv (sort) til inaktiv (hvid) og tilbage til aktiv (sort) igen. Den måles i millisekunder. Jo hurtigere, desto bedre: Korte reaktionstider betyder hurtigere overgange, og det vil sige færre synlige fejl i visningen af tekst og grafik. Reaktionstiden for til/fra er en vigtig måleenhed i forbindelse med visning af virksomhedsmateriale som dokumenter, grafer og fotos.

 • SmartManage-kompatibilitet muliggør LAN-baseret udstyrsadministration

  SmartManage er et system, der overvåger, styrer og kontroller status for skærmenheder, og som via et LAN-netværk kan give fjernsupport til brugere, der har problemer.

 • Skærmen drejer 90 grader og har smart kabelstyring

  Super Ergo-foden er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus en intelligent kabelføring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

 • Vip og drej skærmen, så du får den rigtige betragtningsvinkel.

  Skærmtiltning og -drejning er en mekanisme, der er indbygget i skærmens fod, som giver dig mulighed for at dreje og vippe skærmen bagud eller fremad.

 • Se flere billeder og mere indhold uden at rulle

  Visningsområdet er skærmens synlige område, der kan bruges til at vise data.

 • Nemt at tilpasse skærmindstillinger med Philips SmartControl

  PC-software til finjustering af skærmen. Philips giver brugere to muligheder for tilpasning af skærmindstillinger. De kan enten bruge On Screen Display-menuen vha. knapperne på selve skærmen eller bruge softwaren Philips SmartControl til at tilpasse skærmindstillingerne på en enkel måde.

 • Nem Plug-and-Play DVI tilslutning giver den fulde digitale oplevelse

  Produktet leveres med et DVI-kabel, som sikrer digital visning i høj kvalitet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i