LCD widescreen-skærm

  Widescreen-underholdning og brugervenlighed

  Se alle dine foretrukne underholdningsprogrammer på en enkelt widescreen-skærm med Philips 200XW7, som giver en større, mere højopløselig skærm, hurtig reaktionstid, dual-inputmuligheder og stor komfort i én brugervenlig pakke. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LCD widescreen-skærm

Bredde 20, 1", WSXGA 200XW7EB/00 Find lignende produkter

Widescreen-underholdning og brugervenlighed

 • De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  Med to indgange kan du tilslutte både analoge VGA- og digitale DVI-signaler.

 • USB-port til praktisk tilslutning af tilbehør

  USB-port til praktisk tilslutning af tilbehør

  USB (Universal Serial Bus) er en standard-protokol til at forbinde PC'er med eksterne enheder. På grund af den høje hastighed til lave omkostninger er USB blevet den mest populære metode til at koble tilbehør til en computer. En port placeret på en monitor inden for brugerens rækkevidde sikrer en nem højhastighedsforbindelse til USB-enheder på et praktisk sted (Understøttelse af USB 2.0 afhænger af din PC's USB konfiguration. Når din monitor er forbundet til en PC, der understøtter USB 2.0, er den USB 2.0 kompatibel).

 • Klar til Windows Vista

  Philips' Vista-forberedte skærme er gjort klar til en levende og fascinerende visning af dette nye, visuelt sofistikerede og krævende Windows-operativsystem, som er designet til at forbedre din underholdningsoplevelse, gøre dig mere produktiv og sætte dig i stand til at kontrollere din computeroplevelse hjemme og på kontoret, idet det gør det hurtigt, effektivt og nemt at se, finde og organisere information til arbejde og leg.

 • Stor, widescreen: IM, skriv mail, se videoer på én skærm

  En widescreen har et bredere billedformat, der kan vise mere underholdning eller flere oplysninger, så du har det sjovere og får mere arbejde fra hånden.

 • 8 ms hurtig reaktionstid for til/fra: Fin visning af tekst og grafik

  Reaktionstid er den periode, det tager en flydende krystalcelle at gå fra aktiv (sort) til inaktiv (hvid) og tilbage til aktiv (sort) igen. Den måles i millisekunder. Jo hurtigere, desto bedre: Korte reaktionstider betyder hurtigere overgange, og det vil sige færre synlige fejl i visningen af tekst og grafik. Reaktionstiden for til/fra er en vigtig måleenhed i forbindelse med visning af virksomhedsmateriale som dokumenter, grafer og fotos.

 • Skærmen drejer 90 grader og har smart kabelstyring

  Super Ergo-foden er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus en intelligent kabelføring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

 • Vip og drej skærmen, så du får den rigtige betragtningsvinkel.

  Skærmtiltning og -drejning er en mekanisme, der er indbygget i skærmens fod, som giver dig mulighed for at dreje og vippe skærmen bagud eller fremad.

 • For din sikkerhed: Brandhæmmende kabinet i materiale fra luftfartsindustrien

  PC/ABS-plastikkomposit er branchens mest robuste brandhæmmende materiale til kabinetter. Dette rumalder-kompositmateriale anvendes i luftfartsindustrien og bilindustrien samt til brandalarmer, der overholder de strengeste standarder for brandsikkerhed.

 • Blyfri konstruktion, der værner om vores miljø

  Blyfri skærmprodukter er udviklet og produceret i overensstemmelse med de skrappe standarder i European Community Restriction of Hazardous Substances (RoHS), der definerer grænserne for bly og andre giftige stoffer, der kan skade helbred og miljø.

 • Nemt at tilpasse skærmindstillinger med Philips SmartControl

  PC-software til finjustering af skærmen. Philips giver brugere to muligheder for tilpasning af skærmindstillinger. De kan enten bruge On Screen Display-menuen vha. knapperne på selve skærmen eller bruge softwaren Philips SmartControl til at tilpasse skærmindstillingerne på en enkel måde.

 • Praktisk, indbygget holder til noter, kort eller fotos

  FlexiHolder er en tynd rille på toppen af skærmen, der opbevarer yndlingsbilleder, påmindelser, opgavelister eller telefonnumre på praktisk vis inden for din rækkevidde.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i